bende o fiyata aldım hocam yanlış söylemişim99.967 ye aldım ben
bende o fiyata aldım hocam yanlış söylemişim99.967 ye aldım ben
@KeReM 1963 tam olarak kaça aldı bilmiyorumbende o fiyata aldım hocam yanlış söylemişim
Yazın çalıştıran tiplerden.Babanız medeni 1 insansa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
hocam daha önce aldınmı amazondan ürün suspend olayı nedir adresi yanlış girildiği içinmi acaba bana güvenlik kodu sormadı alırken de@KeReM 1963 tam olarak kaça aldı bilmiyorum
Bu arada garanti işi ne olucak ?Evet hiç üzülmedim zaten ayrıca evet en yakın zamanda 5600X Alicam
garantisi yok büyük ihtimalle belki global garantisi olur ama 30 gün bire bir değişim garantiliNvida , SUPER ve Tİ modelleri ile Amd ' ye karşı büyük bir haraket edicek. (Tahmindir)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada garanti işi ne olucak ?
Garanti işi çok sıkıntı , ekran kartında ise garantisiz bence riskli.garantisi yok büyük ihtimalle belki global garantisi olur ama 30 gün bire bir değişim garantili
Alırım kardeş! Teknolojiyi kullanırım daha iyi amd yerinde sayıyor ve driverları berbat.aynen gidip rtx 3070 denk gibi duran kart yerine 2070 dengi kart alsın
6000 şeridinde driver sorunu yok ayrıca Fidelity FX CAS ve SMA de var Gerçi Fidelity FX CAS daha geliştirilecekAlırım kardeş! Teknolojiyi kullanırım daha iyi amd yerinde sayıyor ve driverları berbat.
Eyvallah teşekkür ederimHayırlı olsun kankam
hayırlı olsunAlacak arkadaşlar kaçırmasın 7700 E de Asus TUF var ama 1000 liraya değmez gibiAmazon.co.jp: ASUS AMD Radeon RX6700XT 搭載 デュアルファンモデル 12GB DUAL-RX6700XT-12G: Computers & Peripherals
Amazon.co.jp: ASUS AMD Radeon RX6700XT 搭載 デュアルファンモデル 12GB DUAL-RX6700XT-12G: Computers & Peripheralswww.amazon.co.jp
Sağol dostumhayırlı olsun