Çıkabilirde sanmam yabiliyorum ama nvidia 4000 değilde başka bir şey olarak çıkarabilir
daha bi cacık yok@KeReM 1963 kartın kargolandı mı herhangi bir bilgi var mı?
Benim hala kargolanmadıda senin 3060 siparişin tahmini teslim tarihini geçmiş miydi@KeReM 1963 kartın kargolandı mı herhangi bir bilgi var mı?
Ben 1 kere banlandım sonrada hanımı açtım bidaha banlanmam sanırım1 haftaya banlanırsınız tahminimce japonyadan 1 tane alabilen daha görmedim ben
Onu açıyorlarda kargo geliyo mu işte ben daha alabilen görmedim senin varsa şuana kadar kargosu gelen bol şansBen 1 kere banlandım sonrada hanımı açtım bidaha banlanmam sanırım
Kargosu gelenler var forumdaOnu açıyorlarda kargo geliyo mu işte ben daha alabilen görmedim senin varsa şuana kadar kargosu gelen bol şans
Tahmini teslim tarihi gününe gelince ileri tarihe aticak 3060da mayıs sonuna atmıştı.Kargosu gelenler var forumda
Bende de öyle olmuştur ama bazı kişilerin 5-6 gün içinde kargosu geliyorduTahmini teslim tarihi gününe gelince ileri tarihe aticak 3060da mayıs sonuna atmıştı.
Eğer bu gün sevk kısmına gelmezse iptal olur gönderilmez benceBende de öyle olmuştur ama bazı kişilerin 5-6 gün içinde kargosu geliyordu
Dün mailde attım aynen böyle diyorlar ;Eğer bu gün sevk kısmına gelmezse iptal olur gönderilmez bence
|