6700xt den 7700xtye gecılır mı

Zaten çoklayıcı mantıgında pigtail bi mantıgı yok ana çıkış olmadığı için sıkıntı
e coklayıcı mantıksız dıyorsun tıktokta falan goruntu amaclı rgb kabloyla degıstırenler var guc kablosunu

arkadaşın attığı 7800 xt çok iyi 6900 xt gibi performansı var ama hem güc tüketimi biraz düşük hemde arada 20 derece yakın ısı farkı var buda çok büyük avantaj kasa iç sıcaklığı için bunu da unutmamak lazım :) 6900 xt kullanıyorum pek serin değil 280w civari çekiyor oc yaparsan 310 320 w çeker buda ısı getırıyor doğal olarak

arkadaşın attığı 7800 xt çok iyi 6900 xt gibi performansı var ama hem güc tüketimi biraz düşük hemde arada 20 derece yakın ısı farkı var buda çok büyük avantaj kasa iç sıcaklığı için bunu da unutmamak lazım :) 6900 xt kullanıyorum pek serin değil 280w civari çekiyor oc yaparsan 310 320 w çeker buda ısı getırıyor doğal olarak
psu ne hocam senın

e coklayıcı mantıksız dıyorsun tıktokta falan goruntu amaclı rgb kabloyla degıstırenler var guc kablosunu
O çoklayıcı değilki brom ana girişten veriyor gücü aynı yani takılan kablolarda ana kablo oluyor

hocam c4 de bıle 3 pın var benımkınde 2 pın var nasıl cozeceksem artık
7800 xt 2 tane 8 pin değil mi ilanda ki uygun konuş param güvende vs ile alırsın zaten işinde çözülür

7800 xt 2 tane 8 pin değil mi ilanda ki uygun konuş param güvende vs ile alırsın zaten işinde çözülür
işte hocam iadem gelıcek onunla alacaktım onu beklıyorum

O fiyata değmez yakın zamanda 14500 tl ye Sapphire Nitro se 6900XT modelini almıştım. Daha sonra da satıp 18 bine 4070 almıştım. 2 kartta 7700xt den çok daha iyi.

işte hocam iadem gelıcek onunla alacaktım onu beklıyorum
gelirse çöz o ilan güzel 7800 xt paklar seni bütcenide aşmazsın 6900 xt performansın aynı olur ama ısı olarak ve guncel temız kart bulmak olarak daha rahat ettirir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata değmez yakın zamanda 14500 tl ye Sapphire Nitro se 6900XT modelini almıştım. Daha sonra da satıp 18 bine 4070 almıştım. 2 kartta 7700xt den çok daha iyi.
6900 xt 4070 performans olarak aynı değil mi neden geçmek istediniz amd beğenmediniz mi yazılım olarak

gelirse çöz o ilan güzel 7800 xt paklar seni bütcenide aşmazsın 6900 xt performansın aynı olur ama ısı olarak ve guncel temız kart bulmak olarak daha rahat ettirir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6900 xt 4070 performans olarak aynı değil mi neden geçmek istediniz amd beğenmediniz mi yazılım olarak
Fsr 4 desteğini resmi getirmediler. Modlar ile uğraşmak istemedim artık. Dlss 4.5 ultra performans modu dahi fsr 2-3 kalite modundan daha iyi görüntüye sahip. İki kart benzer güçte olsa dahi dlss ve frame gen ile arasındaki makas çok açılıyor.

merhabalar 15k ya 7700xt ye gecılır mı
Hocam eğer 7800XT geçiyorsan geç daha iyi olur lakin 7700XT geçmen daha yeni mimari olur ama şuan ki kullandığın ekran kartı da kötü değil ama için rahat etmezse 7700XT alabilirsin güle güle kullan alırsan.

Geri