Bence 1yıl darbogazla cekecegim diyorsan al cunku ilerde alınmayacak fiyatlara cıkabilir yani kumar oynuyorsun diyebilirimuzun sure degistiremeyecegim 1680x1050 monitorume i3 12100f ve 6700xt ikilisini aliyorum var mi son sozunus pisman olmayayim sonra
Hocam bide bana birazcık zaman verin birazcık daha arastırıyimBence 1yıl darbogazla cekecegim diyorsan al cunku ilerde alınmayacak fiyatlara cıkabilir yani kumar oynuyorsun diyebilirim
lutfen, cok iyi olur benim icinBence 1yıl darbogazla cekecegim diyorsan al cunku ilerde alınmayacak fiyatlara cıkabilir yani kumar oynuyorsun diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide bana birazcık zaman verin birazcık daha arastırıyim
Çözünürlük düşük olduğu için biraz daha fazla darboğaz olur ama yine de kaldırır sistem diye düşünüyorum.uzun sure degistiremeyecegim 1680x1050 monitorume i3 12100f ve 6700xt ikilisini aliyorum var mi son sozunus pisman olmayayim sonra
Hocam emin olmak için soruyorum sen suan hangi işlemci ile hangi ekran kartı arasında gidiyorsun bide monitorun 1050p miydilutfen, cok iyi olur benim icin
1050p diye bir çözünürlük yok. 900p ile 1080p arasında bir çözünürlükte kullanıyor monitörünü.Hocam emin olmak için soruyorum sen suan hangi işlemci ile hangi ekran kartı arasında gidiyorsun bide monitorun 1050p miydi
kanka bu iki sistem iste bi gamegaraj 3060 bi de 6700xt arasinda gidip geliyorumHocam emin olmak için soruyorum sen suan hangi işlemci ile hangi ekran kartı arasında gidiyorsun bide monitorun 1050p miydi
250₺ oynuyor. 750 daha ekleyip 16 GB daha alır.Manyakmısın eger amd li bir işlemciyse %40 a kadar perfonmans kaybı
Kafan güzel heralde ben senle 1*16gb yi tartısıyom 2*16 değil nokta fakat eger aynı marka modelse usak dogru diyor 6700xt için dedigim gibi 4k kartı gibi bişe 4k da 32gb daha iyi olur250₺ oynuyor. 750 daha ekleyip 16 GB daha alır.
Hocam 6700xt al bence yada hocam o kadar sey bi durum ki aynı su durum gibi annen mi baban mı ölsün anlatabiliyormuyum(kabul ediyom abartı oldu ama sonuc olarak aynı diyebiliriz)kanka bu iki sistem iste bi gamegaraj 3060 bi de 6700xt arasinda gidip geliyorum
1050p sanirim sonu 50 ile bitiyor anlamiyorum cok monitorden casper 22cspr modeli
Hocam en iyisi ne et diyim mi sen bi 2060 lı sistem topla geri kalan paraylada ben olsam bi yatırım ederdim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir yada ihtiyacları mı karsılardımPeki 750tl ye aynı marka model ram mi satılıyor
Kafan güzel heralde ben senle 1*16gb yi tartısıyom 2*16 değil nokta fakat eger aynı marka modelse usak dogru diyor 6700xt için dedigim gibi 4k kartı gibi bişe 4k da 32gb daha iyi olur
Hocam 6700xt al bence yada hocam o kadar sey bi durum ki aynı su durum gibi annen mi baban mı ölsün anlatabiliyormuyum(kabul ediyom abartı oldu ama sonuc olarak aynı diyebiliriz)