Neler Yeni

6700xt son driverdan sonra çökme

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
6700xt bir ekran kartım var ve son driver güncellemesinden sonra çökmeler yaşamaya başladım.
monitörlerimden görüntü komple gidiyor, reset attığımda da ekran kartı görünmüyor. tekrar driver yüklemem gerekiyor.
amd cleanup ile birlikte temiz kurulum yaptım, aynı şeyi yaşadım.
daha sonrasında whql sürüm deneyeyim düzelir diye düşündüm hala aynı sorunu yaşıyorum.
yardımcı olabilir misiniz?

Yunus//

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yunus
6700xt bir ekran kartım var ve son driver güncellemesinden sonra çökmeler yaşamaya başladım.
monitörlerimden görüntü komple gidiyor, reset attığımda da ekran kartı görünmüyor. tekrar driver yüklemem gerekiyor.
amd cleanup ile birlikte temiz kurulum yaptım, aynı şeyi yaşadım.
daha sonrasında whql sürüm deneyeyim düzelir diye düşündüm hala aynı sorunu yaşıyorum.
yardımcı olabilir misiniz?
Hangi sürüm yüklü hocam ve ne zaman kart çöküyor

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Driver içindeki ayarları kapalı tut. Aynı ekran kartı bende de var gecikme azaltma gibi bir ayarı açınca bendekide sapıtıyor. Deneme yanılma yöntemiyle duzelir belki.

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sürüm yüklü hocam ve ne zaman kart çöküyor
24.9.1 de yaşamaya başladım. şimdi 24.8.1 kurdum deniyorum tekrar yaşayacak mıyım diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver içindeki ayarları kapalı tut. Aynı ekran kartı bende de var gecikme azaltma gibi bir ayarı açınca bendekide sapıtıyor. Deneme yanılma yöntemiyle duzelir belki.
sadece gecikme önlemeyi uzun süredir kullanıyorum ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. belki de son güncellemeden sonra gelmiştir pek bilmiyorum hocam ne yapmalıyım dersiniz

Yunus//

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yunus
24.9.1 de yaşamaya başladım. şimdi 24.8.1 kurdum deniyorum tekrar yaşayacak mıyım diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece gecikme önlemeyi uzun süredir kullanıyorum ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. belki de son güncellemeden sonra gelmiştir pek bilmiyorum hocam ne yapmalıyım dersiniz
Bende rx6750xt var hiçbir sorun yaşamadım sans işi galiba

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende rx6750xt var hiçbir sorun yaşamadım sans işi galiba
olabilir hocam aynı kart bile olsa dahi sistemden sisteme vesaire fark gösteriyor sanırım. belli bi zamanda da olmuyor tamamen rastgele.

Top Bottom