- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam farkındayım fakat kasa için maksimum bütçe 15-16 o yüzden 7000 serisi veya 3060ti vb kartlar biraz bütçeyi aşıyor. ( Arkadaşıma alıyorum bu bütçede hareket edebiliyorum o yüzden )
KesinlikleHocam bu sekilde mi
Mantis kasadan kaynaklıArkadaşlar merhaba, 1-2 saat içerisinde aşağıdaki linklerden birini alıcam, fikirlerinizi nedenleri ile birlikte merak ediyor ve yardımınızı bekliyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/1018...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
İlk sistem bu, işlemci 5600 olarak yükseltilicek 15.3'e geliyor.
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
2. ve 3. Linkteki sistemler ise AMD olanlar, aradaki 2K fiyat farkı Anakart, Kasa ve PSU için değer mi , ucuz olanı almanın ne gibi zararları olabilir bunlar hakkında da yorum yaparsanız çok sevinirim.
3060 veya 6700XT arasında karar vermem gerekiyor acilien, lütfen önerilerinizi yaparken şunlarıda hesaba katın, Kasa %90 amaçla oyun oynamak için kullanılacak ( Yayın vs de belki açılabililr ama planda olan bir şey değil, eğer amd ekran kartıyla tamamen yayın acılmaz gibi bir durum varsa belirtebilirsiniz ) Karşılaştırmaya saf gücü katarken DLSS , FSR , RTX , Driver vs gibi durumlarıda katıp yardım ederseniz çok sevinirim. Detaylı tavsiyelerinizi bekliyorum, 2-3 saat içinde satın alacağım.
Bende 3060 Tİ var. 70’lere düştüğünü hiç görmedim warzone’da. İşlemci 5600X belki ondan farkedebilir.yo bende hiç bi öle sıkıntı yok4 aydır kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd 5 5500 rx 6700 xt war zone 110 120 fps alıyoum max 70 e düşüyor çok iyi bir şey bu nvida ile max 60 70 i görürsün war zoneda dlss açına japon p gibi oluyor çok kötü dlss
işlemci çok farkediyor deli gibi yaBende 3060 Tİ var. 70’lere düştüğünü hiç görmedim warzone’da. İşlemci 5600X belki ondan farkedebilir.
İki kartıda kullanmışsın anladığıım kadarıyla birbirlerine + ları ve - lerini anlatabilir misiin ?Ben 6700xt ekran kartı kullanıyorum. Açıkçası bir driver sorunu felan yaşamadım hiç. Ne problem yaşıyor insanlar anlamıyorum açıkçası çiçek gibi çalışıyor. Bundan öncede Asus tuf rtx 3060 kullanıyordum.
İ5 11400f ile rtx 3060 kullandım gayet memnundum. Rdr 2 oyunundan örnek vereyim sana. Rtx 3060 gayet akıcı oynuyordum artı dlls açtığımda kalite modunda dahada iyi FPS alıyordum. Rx 6700xt saf güçte çok daha iyi sonuç veriyor. Ondada fsr 2.0 açtığımda kalite modunda FPS yine uçuyor. Rtx3060 1080p rx6700xt de 2k oyunlar oynuyorum. Driver konusunda ikiside üzmedi beni. Güncellemelerinide düzenli yapan birisiyim dir. AMD yeni fsr 3 vs HYPR-RX teknolojilerini tanıttı.2023 ilk aylarında geleceği söyleniyor. İkiside seni memnun edecek kartlardır.İki kartıda kullanmışsın anladığıım kadarıyla birbirlerine + ları ve - lerini anlatabilir misiin ?
Warzone sıkıntılı bir oyun. RT açıyorum DLSS kapatıyorum bütün ayarları en fulle çekiyorum aldığım FPS 120 civarı. DLSS kalite modunda RT kapalı bazı gereksiz ayarları kapatıyorum aldığım FPS yine aynı. Optimizasyon özürlü bir oyun.işlemci çok farkediyor deli gibi ya