Arkadaşlar merhaba, 1-2 saat içerisinde aşağıdaki linklerden birini alıcam, fikirlerinizi nedenleri ile birlikte merak ediyor ve yardımınızı bekliyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/1018...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
İlk sistem bu, işlemci 5600 olarak yükseltilicek 15.3'e geliyor.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
2. ve 3. Linkteki sistemler ise AMD olanlar, aradaki 2K fiyat farkı Anakart, Kasa ve PSU için değer mi , ucuz olanı almanın ne gibi zararları olabilir bunlar hakkında da yorum yaparsanız çok sevinirim.
3060 veya 6700XT arasında karar vermem gerekiyor acilien, lütfen önerilerinizi yaparken şunlarıda hesaba katın, Kasa %90 amaçla oyun oynamak için kullanılacak ( Yayın vs de belki açılabililr ama planda olan bir şey değil, eğer amd ekran kartıyla tamamen yayın acılmaz gibi bir durum varsa belirtebilirsiniz ) Karşılaştırmaya saf gücü katarken DLSS , FSR , RTX , Driver vs gibi durumlarıda katıp yardım ederseniz çok sevinirim. Detaylı tavsiyelerinizi bekliyorum, 2-3 saat içinde satın alacağım.