hocam ikisi de bu arada asus sence hangi marka tercih edeyim yani sapphire falan mı baksam ama onlar da bunlardan daha da pahalıhocam o garantiyi gör bunun için fazla vermeye gerek yokmuş dersin
Oyun açıkken alttab sorunu. Alttaba döndüğümde pc normalde 60 fps ile çalışıyosa sanki 20 fpste kullanmaya başladım pcyi. Sadece oyun açıkken oldu bu durum ne yaptıysam çözemedim. 3060ti aldım taktım mis gibi ne bug var ne başka bir sorun. Lanet gelsin amdye. Herkese olacak diye bir durum yok ama bana göre ekran kartı ya bozuktur ya çalışıyordur. Arasında bi şey olmamalı. Amd bu arada işte sıkıntı çıkabilir de çıkmayabilir de. Şans işine yaşadınız tam olarak meraktan soruyorum
farketmez ben üsteki arkadaşın attığına asusun garantisi var diye yaptığınız yoruma dedim asusun garantisi bir işe yaramıyor berbat bir hizmeti var sırf asus garantisi diye pahalı vermeye gerek yok hangi marka ucuzsa onu alın üstteki arkadaşın attığı galax 8k iken ona 12k vermeye gerek yok ayriyeten galax markasının distribütörü akortek bilişimhocam ikisi de bu arada asus sence hangi marka tercih edeyim yani sapphire falan mı baksam ama onlar da bunlardan daha da pahalı