gecikme önleme afmf 2.1 super resuliton hepsi kapalı nadir oyunlarda kullanırsın zaten kullancağın zaman açarsın doku filtrelemeyi performansta kullanabilirsin
gecikme önleme afmf 2.1 super resuliton hepsi kapalı nadir oyunlarda kullanırsın zaten kullancağın zaman açarsın doku filtrelemeyi performansta kullanabilirsin
sam kesinlikle açılmalı mıbiostan şu özelliği açmalısın https://www.windowscentral.com/how-smart-access-memory
gecikme önlemeyi sadece rekabetçi oyunlarda aç diğerlerinin hepsi kapalı kalsın, eğer kasan hikayeli oyun varsa AMF2 + gecikme önleme açabilirsin ek olarak oyunda takılma yaşarsan gecikme önlemeyi kapat aç yap
sam açsan iyi olur fpse katkısı varAlıntıyı görüntüle
bunu mu kapatmam gerekiyor
tam olarak ne ise yarıyo kısaca anlatabilir misin ve hangi oyunlarda açıp kapatmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sam kesinlikle açılmalı mı
2k mi gerçekten miSadece " SAM " ve " Radeon gecikme önlemeyi " açarak kullanıyorum ben diğerleri gereksiz sistemimiz yeterli zaten her oyunda.
Aynı işlemci aynı ekran kartı ile 2k ultra oynuyorum genellikle,
Bide çok kurcama aç kapa aç kapa coil whine yersin bir anda geride döndüremezsin
SAM kaliteyi bozar mı gözle görülür sekilde azda olsa anlar mıyızsam açsan iyi olur fpse katkısı var
kısaca fsr ile aynı işi yapıyor bu
sam fsr değil sam işlemcinin ekran kartı vramine erişim veren bi teknoloji görüntüden bağımsız aç onu2k mi gerçekten mi
her oyunda 2k oyniyabiliyor musun
SAMin bi faydasını gordun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
SAM kaliteyi bozar mı gözle görülür sekilde azda olsa anlar mıyız
2k mi gerçekten mi
her oyunda 2k oyniyabiliyor musun
SAMin bi faydasını gordun mu