hocam o fareyi nasıl 1 kuruşa aldın önce onu açıklar mısın?Alıntıyı görüntüleArkadaşlar gecen cuma incehesap gaming gecesinde bir iki tane degisiklik yapip bu sistemi aldim. Kargo neden uzun suruyor diye baktigimda benim yerime servis kaydi olusturulmus (kasa icin sadece) neden diye sordugumda uyumsuzluk var dediler, hazir sistemde nasil uyumsuzluk var anlamadim. Anlayan arkadaşlar bakabilirler mi. Sistemi biraz daha ucuza aldim diye iptal falan ederler mi ? Ilk defa alisveris yapıyorum incehesaptan
promosyon vardı sanırım ondan dolayı almış hediye gibi düşünebilirsinhocam o fareyi nasıl 1 kuruşa aldın önce onu açıklar mısın?![]()
Kasanin yaninda hediye olarak veriyolardi ben alirkenhocam o fareyi nasıl 1 kuruşa aldın önce onu açıklar mısın?![]()
Kasalar hakkinda pek bilgim olmadigi icin hic dokunmadim maalesef ordan sorun cikti heralde anlamadimyani gördüğüm kadarıyla uyumsuzluk bir şey yok ama keşke kasayı değiştirseymişsiniz bu sisteme bu kasa yakışmamış bir tık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
promosyon vardı sanırım ondan dolayı almış hediye gibi düşünebilirsin
olabilir bide artı olarak o anakartda düşük kalmış o projeye en azından b850 alınabilirdi ömürlük alıyorsun sonuçta anakartın faz soğutucusuda önemli ama sistem güzel işlemci + ekran kartı gayet güçlü gayet top seviyede ürünlerKasanin yaninda hediye olarak veriyolardi ben alirken
Kasalar hakkinda pek bilgim olmadigi icin hic dokunmadim maalesef ordan sorun cikti heralde anlamadim
Kasayla alakalı değil. Muhtemelen yanlış parça takmışlardır. Onu düzeltiyorlardır.Kasanin yaninda hediye olarak veriyolardi ben alirken
Kasalar hakkinda pek bilgim olmadigi icin hic dokunmadim maalesef ordan sorun cikti heralde anlamadim
Parçalar uyumlu ama daha iyi olabilirdi diyeceğim 2 şey var anakart b850 olabilirdi soğutma olarak 360mm sıvı soğutma daha iyi olabilirdiAlıntıyı görüntüleArkadaşlar gecen cuma incehesap gaming gecesinde bir iki tane degisiklik yapip bu sistemi aldim. Kargo neden uzun suruyor diye baktigimda benim yerime servis kaydi olusturulmus (kasa icin sadece) neden diye sordugumda uyumsuzluk var dediler, hazir sistemde nasil uyumsuzluk var anlamadim. Anlayan arkadaşlar bakabilirler mi. Sistemi biraz daha ucuza aldim diye iptal falan ederler mi ? Ilk defa alisveris yapıyorum incehesaptan
Yanlış kasayı takmışlardır. Radiant diye diğerini takmışlardır. Onu düzeltiyolardır tekrar montaj filan.