67k sistem ve uyumsuzluk (incehesap)

erdo54

80+
Reaksiyon skoru
1
1000020389.webp
Arkadaşlar gecen cuma incehesap gaming gecesinde bir iki tane degisiklik yapip bu sistemi aldim. Kargo neden uzun suruyor diye baktigimda benim yerime servis kaydi olusturulmus (kasa icin sadece) neden diye sordugumda uyumsuzluk var dediler, hazir sistemde nasil uyumsuzluk var anlamadim. Anlayan arkadaşlar bakabilirler mi. Sistemi biraz daha ucuza aldim diye iptal falan ederler mi ? Ilk defa alisveris yapıyorum incehesaptan

Ekler

• 1000020390.webp
    1000020390.webp
    57 KB · Hit: 39
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar gecen cuma incehesap gaming gecesinde bir iki tane degisiklik yapip bu sistemi aldim. Kargo neden uzun suruyor diye baktigimda benim yerime servis kaydi olusturulmus (kasa icin sadece) neden diye sordugumda uyumsuzluk var dediler, hazir sistemde nasil uyumsuzluk var anlamadim. Anlayan arkadaşlar bakabilirler mi. Sistemi biraz daha ucuza aldim diye iptal falan ederler mi ? Ilk defa alisveris yapıyorum incehesaptan
hocam o fareyi nasıl 1 kuruşa aldın önce onu açıklar mısın? :D

yani gördüğüm kadarıyla uyumsuzluk bir şey yok ama keşke kasayı değiştirseymişsiniz bu sisteme bu kasa yakışmamış bir tık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

promosyon vardı sanırım ondan dolayı almış hediye gibi düşünebilirsin

Kasanin yaninda hediye olarak veriyolardi ben alirken 😃

yani gördüğüm kadarıyla uyumsuzluk bir şey yok ama keşke kasayı değiştirseymişsiniz bu sisteme bu kasa yakışmamış bir tık

promosyon vardı sanırım ondan dolayı almış hediye gibi düşünebilirsin
Kasalar hakkinda pek bilgim olmadigi icin hic dokunmadim maalesef ordan sorun cikti heralde anlamadim

Kasalar hakkinda pek bilgim olmadigi icin hic dokunmadim maalesef ordan sorun cikti heralde anlamadim
olabilir bide artı olarak o anakartda düşük kalmış o projeye en azından b850 alınabilirdi ömürlük alıyorsun sonuçta anakartın faz soğutucusuda önemli ama sistem güzel işlemci + ekran kartı gayet güçlü gayet top seviyede ürünler

Kasayla alakalı değil. Muhtemelen yanlış parça takmışlardır. Onu düzeltiyorlardır.

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar gecen cuma incehesap gaming gecesinde bir iki tane degisiklik yapip bu sistemi aldim. Kargo neden uzun suruyor diye baktigimda benim yerime servis kaydi olusturulmus (kasa icin sadece) neden diye sordugumda uyumsuzluk var dediler, hazir sistemde nasil uyumsuzluk var anlamadim. Anlayan arkadaşlar bakabilirler mi. Sistemi biraz daha ucuza aldim diye iptal falan ederler mi ? Ilk defa alisveris yapıyorum incehesaptan
Parçalar uyumlu ama daha iyi olabilirdi diyeceğim 2 şey var anakart b850 olabilirdi soğutma olarak 360mm sıvı soğutma daha iyi olabilirdi

Vallahi tek uyumsuzluk güç kaynağından olabilir belki. Ekran kartına yetecek kablo yoksa ama sanmıyorum.

Yanlış kasayı takmışlardır. Radiant diye diğerini takmışlardır. Onu düzeltiyolardır tekrar montaj filan.

Geri