zararı olmaz ama yararı da olmaz ayrıca bu şarj aleti çok büyük bu wattlarda gan charger almak şart bence500tlye samsung 25w adaptör alacaktım , yerine bunu almak daha mantıklı değil mi zararı olur mu telefona
Yanlış bilgilendirme adaptörün watt değeri sağlayabileceği maksimum güç çıkışını gösterir. Ne kadar güç çekeceğini belirtmez. Buna telefon karar verir. 25 watt destekli bir telefonda bu adaptörde samsung adaptörde hiç bir farklılık sağlamaz. Bu adaptör sadece daha hızlı şarj olabilen daha yüksek watt gücünd ihtiyaç duyan cihazları da besler.Telefonun desteklediği watt aralıklarına dikkat etmek gerekir. Bataryanin ömrümden alip erkenden patlasın istiyorsan alabilirsin
orijinal bulmak çok zordu en sonXiaomi kaçak 67 leri 350 den çok rahat bulursunuz
Link varsa atar mısınızXiaomi kaçak 67 leri 350 den çok rahat bulursunuz
Altta yetkiliyle sohbet var, sorabilirsin. Neyi öğrenmek istiyorsun?Satıcı hepsiburada olmasına rağmen çok önemli olan output bilgilerini yazmamışlar. Böyle bir saçmalık olamaz.
Bende bir sürü şarj aleti ve kablosu var. Anker 313'te bunlara dahil. 45W Kısa şarjda kesinlikle daha avantajlı ancak 0-100 performansı arasında pek fark yok. Ancak Anker313 25W samsung adaptörün'e göre daha büyük.Anker 313 Alabiliyorsan Al Hocam Ben Öyle Yaptım Buda Olur
Piyasada çakması çok var riskli bence hb yada amazon kendisi satmıyorsa almamorijinal bulmak çok zordu en son
Ebat Olarak bir şey Diyemem Ama Koruma Olarak Anker Daha İyi HocamAltta yetkiliyle sohbet var, sorabilirsin. Neyi öğrenmek istiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bir sürü şarj aleti ve kablosu var. Anker 313'te bunlara dahil. 45W Kısa şarjda kesinlikle daha avantajlı ancak 0-100 performansı arasında pek fark yok. Ancak Anker313 25W samsung adaptörün'e göre daha büyük.