pazarlık ile yine 10000 civarına düşürtebilirsin gibi.Bu ekran kartını Abdullah abi 10000 iken önermişti şu anda ekran kartı 12.000 TL civarı olmuş şu durumda alınabilir mi
Pek aşağı ineceğini sanmam 11 küsürlere alsan iyidir.Bu ekran kartını Abdullah abi 10000 iken önermişti şu anda ekran kartı 12.000 TL civarı olmuş şu durumda alınabilir mi
1 ay önce xfx modelini İzmirdeki bir arkadaştan gelip elden alıcam diyerek tren ile gittim 9500 e aldım kutu faturalı metal ekran kartı tutacağıyla birlikte vidaları tam arkası jelatinliydi elinde 1 tane daha vardı red devil modeli sanırım onuda 11 10.5 arasına satıyorduBu ekran kartını Abdullah abi 10000 iken önermişti şu anda ekran kartı 12.000 TL civarı olmuş şu durumda alınabilir mi
10.000'e satan var ancak şehir dışında1 ay önce xfx modelini İzmirdeki bir arkadaştan gelip elden alıcam diyerek tren ile gittim 9500 e aldım kutu faturalı metal ekran kartı tutacağıyla birlikte vidaları tam arkası jelatinliydi elinde 1 tane daha vardı red devil modeli sanırım onuda 11 10.5 arasına satıyordu
ben trenle gidip aldım hocam hem gezdim dolandım hemde öyleyken bile bana daha ucuza geldi kart pg get tarzı şeyler ile alabilirsin ya da tren vs ile gidip alabilirsin bendeki gibi pazarlık yaparak şehir dışından gelicem diyerek10.000'e satan var ancak şehir dışında