o nasıl oluyor?Bu fiyata alınır da aman dikkat edin geri iade alacağı kesin mi bir de fake param güvende olabilir
Forumda gördüm birkaç arkadaşın başına geldi link iletiyorlar param güvende diye ama fake farklı bir siteye yönlendiriyor ödeme de haliyle sahibindene gitmiyoro nasıl oluyor?
Bende ilk defa duydumo nasıl oluyor?
6800 XT 3070 ti a denk.diye biliyorumpeki sence 6800 xt mi yoksa 3070 mi daha mantıklı olur ?
Evet ama onda bildiğim kadarıyla link falan atıyor tıkla diyor. Kanmamak lazım. Ben normal sahibindenin sitesinden satın al butonundan bahsediyorum.Forumda gördüm birkaç arkadaşın başına geldi link iletiyorlar param güvende diye ama fake farklı bir siteye yönlendiriyor ödeme de haliyle sahibindene gitmiyor
Evet dediğin gibi mümkünse test videosu görseli iletsin furmark vs fiyat güzel umarım sorunsuzdurEvet ama onda bildiğim kadarıyla link falan atıyor tıkla diyor. Kanmamak lazım. Ben normal sahibindenin sitesinden satın al butonundan bahsediyorum.
üstte yazdım fake sahibinden param güvende google yazıp bakabilirsiniz ortalık dolandırıcı dolduBende ilk defa duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
6800 XT 3070 ti a denk.diye biliyorum
İlginç teşekkürler yeni öğrendimEvet dediğin gibi mümkünse test videosu görseli iletsin furmark vs fiyat güzel umarım sorunsuzdur
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstte yazdım fake sahibinden param güvende google yazıp bakabilirsiniz ortalık dolandırıcı doldu
Furmark testi ve herhangi bir oyundaki FPS testini izle ama CS valorant olmasın egersorun yoksa performansta falan al çok iyi fiyatİkinci el param güvende ile alsam,sorun çıkma halinde iadesi de olur test etme şansı da olur? İyi gibi fiyat mining çıkması büyük ihtimal
her zaman url adresini kontrol etmekte fayda varForumda gördüm birkaç arkadaşın başına geldi link iletiyorlar param güvende diye ama fake farklı bir siteye yönlendiriyor ödeme de haliyle sahibindene gitmiyor