6900tl vatan pc

YavuzMT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum ama bir kanalda izledim cpu sıcaklığı 77 falan çıktı bana çok geldi ben de alırsam bu kadar ısınır mı ?

arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum ama bir kanalda izledim cpu sıcaklığı 77 falan çıktı bana çok geldi ben de alırsam bu kadar ısınır mı ?

kasanınn yan kapağını açarsan sıkıntı olmaz

Sistem guzel bir tane islemci sogutcu alirsan çok daha iyi olur

5 dk uğraş kendin topla derim böyle siteler kendileri topladığında bi yerlerden para kazanmaya çalışıyorlar kendin aynı sistemi toplasan fiyat bile farkeder

80 derece de sürekli kullanan insanlar var hatta son video da gamepower kasa da 80 derece görüyodu sürekli sıvı soğutucu tabi iyi olur ama çok da gerek yok

Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum Sebebi Çok Ama Çok ısınıyor Bizat Ben Aldım Ve İade Ettim. 6300 Tlden Almıstım sımdı 6900 Tl Olmus

ne önerirsin ?
Ben Bütcemi 7100 Tl Yapıp 2 Gün Önceki İnceHesaptakı Gaming Geceden : Asus Rog Strix 2070 Ve Ryzen 5 3600 Lü Sistem Aldım.
Sana Tavsiyem Vatandan Uzak Durman Alıcaksan İnceHesap,İtopya,GameGaraj Gibi Gaminge Odaklanmış Sitelerden Alman.

Ben Bütcemi 7100 TL Yapıp 2 Gün Önceki İnceHesaptakı Gaming Geceden : Asus Rog Strix 2070 Ve Ryzen 5 3600 Lü Sistem Aldım.
Sana Tavsiyem Vatandan Uzak Durman Alıcaksan İnceHesap,İtopya,GameGaraj Gibi Gaminge Odaklanmış Sitelerden Alman.
aldığın sistemin ismi ne veya bir linki var mı ?

Geri