NoctuaFanBoyu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,477
Ben şimdi anlamadım. Böyle bir tarife var ve geçiliyor mu yoksa yok mu?
Hocam nasıl öyle bir paket olabiliyor bimcell türktelekom ile aynı ama fiyatları daha ucuz ona rağmen 130 liraya 6 GB alıyorum 750 dk 250smsTürk telekom ne kadar kazık olsa da ev internetinde telefon paketlerinde de o kadar cömert davranıyor. Bende 72 TL ödüyorum 12 gb 750 dk 250sms
Bedava ama ben zaten türktelekom kullanıyorumAlıntıyı görüntüle
TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü
Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay)
Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.
Yapamazsın ama numara taşıma işle faydalanabilirsin. Taahhütün yoksa yada az is hattı başka yere faturasız taşı sonra hat açılınca TT ye geri dön arkadaşının referansı ilekendi kullandığım Telekom’da fatıralı hattım var
Polis olan arkadaşımı referans alıp sms ve online işlemlerden işlem yapmak istediğimde mevcut tarifesinden kamu tarifesine geçemez diye cevap geliyor .
Bayi ve müşteri hizmetleri referans yoluyla tarifeye tarife değişikliği yapamadıklarını söyleyip genel müdürlüğe yönlendiriyor .
Polis arkadaşımı referans alıp benim tarifemi değiştirebilirmisiniz.Özel den numaramı arayım yardımcı olurmusunuz
Bilmiyorum inanır mısınHocam nasıl öyle bir paket olabiliyor bimcell türktelekom ile aynı ama fiyatları daha ucuz ona rağmen 130 liraya 6 GB alıyorum 750 dk 250sms
Alıntıyı görüntüle
TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü
Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay)
Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.
hacı bende vodofone dan geçicem şimdi aylık bana tahütlü kaç tl gelicek vergiler dahil yardımcı olyrsan mutlu olurumBu paket aktif , daha üst paketi yok sadece 6GB 1000DK olan paket mevcut , bayilerden işlem yaptırabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paket hakkında soruyorsanız evet doğru , kendim bizzat bayide çalışıyorum .
Arkadaşın referansı ile taşıma yapılırken ne isteyecekler peki numarası yeterli mi kurum kimliği de istiyormusunuzYapamazsın ama numara taşıma işle faydalanabilirsin. Taahhütün yoksa yada az is hattı başka yere faturasız taşı sonra hat açılınca TT ye geri dön arkadaşının referansı ile