❌İndirim Bitti! 6GB 1000DK SADECE 60₺ (TÜRKTELEKOM)

Ben şimdi anlamadım. Böyle bir tarife var ve geçiliyor mu yoksa yok mu?

Türk telekom ne kadar kazık olsa da ev internetinde telefon paketlerinde de o kadar cömert davranıyor. Bende 72 TL ödüyorum 12 gb 750 dk 250sms
Hocam nasıl öyle bir paket olabiliyor bimcell türktelekom ile aynı ama fiyatları daha ucuz ona rağmen 130 liraya 6 GB alıyorum 750 dk 250sms

Kapanmıs olabilir valla belki kasım sonu tekrar tarife gelir

Alıntıyı görüntüle

TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü

Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay)

Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.
Bedava ama ben zaten türktelekom kullanıyorum :D
Çekmiyor zaten geçtiğime de pişman oldum

kendi kullandığım Telekom’da fatıralı hattım var
Polis olan arkadaşımı referans alıp sms ve online işlemlerden işlem yapmak istediğimde mevcut tarifesinden kamu tarifesine geçemez diye cevap geliyor .
Bayi ve müşteri hizmetleri referans yoluyla tarifeye tarife değişikliği yapamadıklarını söyleyip genel müdürlüğe yönlendiriyor .

Polis arkadaşımı referans alıp benim tarifemi değiştirebilirmisiniz.Özel den numaramı arayım yardımcı olurmusunuz
Yapamazsın ama numara taşıma işle faydalanabilirsin. Taahhütün yoksa yada az is hattı başka yere faturasız taşı sonra hat açılınca TT ye geri dön arkadaşının referansı ile

Hocam nasıl öyle bir paket olabiliyor bimcell türktelekom ile aynı ama fiyatları daha ucuz ona rağmen 130 liraya 6 GB alıyorum 750 dk 250sms
Bilmiyorum inanır mısın 😄 ben faturasızdım bir sabah ben uykuluyken aradılar beni dedim tamam evet ama uykudan yeni uyanmışım bir şeylere evet dedim ama bilmiyordum bi baktım bu paketmiş değiştirmedim

link varmı
Alıntıyı görüntüle

TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü

Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay)

Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu paket aktif , daha üst paketi yok sadece 6GB 1000DK olan paket mevcut , bayilerden işlem yaptırabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paket hakkında soruyorsanız evet doğru , kendim bizzat bayide çalışıyorum .
hacı bende vodofone dan geçicem şimdi aylık bana tahütlü kaç tl gelicek vergiler dahil yardımcı olyrsan mutlu olurum

Yapamazsın ama numara taşıma işle faydalanabilirsin. Taahhütün yoksa yada az is hattı başka yere faturasız taşı sonra hat açılınca TT ye geri dön arkadaşının referansı ile
Arkadaşın referansı ile taşıma yapılırken ne isteyecekler peki numarası yeterli mi kurum kimliği de istiyormusunuz

Arkadaşlar malesef 13 kasım pazartesi aksamı bu paket kapanmış. Artık yapılamıyor

Geri