❌İndirim Bitti! 6GB 1000DK SADECE 60₺ (TÜRKTELEKOM)

Davut P.

80+
Reaksiyon skoru
76
IMG-20231108-WA0008.jpg

TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü

Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay)

Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.

Şu kampanyalar sözleşmem bitene kadar devam etsin. Her ne kadar buradan çekmesede ttye geçeceğim.

Alıntıyı görüntüle

TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü

Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay)

Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.
Bizimkileri geçireyim buna teşekkür ederim 😂

11 ay önce Turkcell'in mega70 paketine geçtim. Ne telefon çekiyor ne internet. En iyisi sanıp geçtik. Ben direk buna geçeyim oluyorsa ya. Bimcell bile Türkcell'den daha kaliteli cekiyor bizim burda.

150₺ 15gb 1000dk 250sms kullanıyorum tt memnunum denebilir. bazen internet çekmese de sorun yok.

Türk telekom ne kadar kazık olsa da ev internetinde telefon paketlerinde de o kadar cömert davranıyor. Bende 72 tl ödüyorum 12 gb 750 dk 250sms

sadece bayilerden mi başvuru yapılıyor?

internetten başvuru yapılıyor mu ?

internetten başvuru yapılıyor mu ?
Şuanda web sitesinde gözükmüyor ama belki müşteri hizmetleri yardımcı olur (444 1 444 , ana menüden direk 1 > 9 > 1 > 0 tuşlayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece bayilerden mi başvuru yapılıyor?
Şaunlık sanırsam sadece bayilerden , belki müşteri hizmetleride yardımcı olur

Müsteri hizmetlerini aradım sordum da bu çok eski bir tarife şuan buna geçemezsiniz aktif değil dedi.

Öyle bi tarife yok...

Geri