❌İndirim Bitti! 6GB 1000DK SADECE 60₺ (TÜRKTELEKOM)

Davut P.

80+
Reaksiyon skoru
76
IMG-20231108-WA0008.jpg

TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü

Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay)

Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.

Şu kampanyalar sözleşmem bitene kadar devam etsin. Her ne kadar buradan çekmesede ttye geçeceğim.

Alıntıyı görüntüle

TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü

Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay)

Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.
Bizimkileri geçireyim buna teşekkür ederim 😂

11 ay önce Turkcell'in mega70 paketine geçtim. Ne telefon çekiyor ne internet. En iyisi sanıp geçtik. Ben direk buna geçeyim oluyorsa ya. Bimcell bile Türkcell'den daha kaliteli cekiyor bizim burda.

150₺ 15gb 1000dk 250sms kullanıyorum tt memnunum denebilir. bazen internet çekmese de sorun yok.

Türk telekom ne kadar kazık olsa da ev internetinde telefon paketlerinde de o kadar cömert davranıyor. Bende 72 tl ödüyorum 12 gb 750 dk 250sms

sadece bayilerden mi başvuru yapılıyor?

internetten başvuru yapılıyor mu ?

internetten başvuru yapılıyor mu ?
Şuanda web sitesinde gözükmüyor ama belki müşteri hizmetleri yardımcı olur (444 1 444 , ana menüden direk 1 > 9 > 1 > 0 tuşlayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece bayilerden mi başvuru yapılıyor?
Şaunlık sanırsam sadece bayilerden , belki müşteri hizmetleride yardımcı olur

Müsteri hizmetlerini aradım sordum da bu çok eski bir tarife şuan buna geçemezsiniz aktif değil dedi.

Öyle bi tarife yok...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,987
Üyeler
186,419
Son üye
səbinə
Geri