6k ya kadar 2k monitör önerisi

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
Laptomuma monitör almak istiyorum 27 inch 32 inch arası 2k .
6k bütçe ayrıdım az mıdır emin olamadım.

Hocam parlaklık ve renk değerleri nasıldı bilemediğim için soruyorum.
Fena değil. Ghosting çok çok az var bende ölü piksel denk gelmedi. Kırmızıları kıpkırmızı değil çok hafif turuncuya yakın gösteriyodu belki bana gelen panelle alakalıdır, çok rahatsız etmedi ama. Yükselme alçalma pistonu kaliteli, tek eksisi monitör kafayı aşağı yukarı eğmiyor, sadece asansör ve sağa sola yatma özelliği var. Çok bir beklentiniz yoksa 2k hevesinizi alabileceğiniz bi monitör.

istersen tayfunss u etikeyleyebilrsin oda yorum yapar ayrıyeten youtube dan da inceleme izleyebilirsin

istersen tayfunss u etikeyleyebilrsin oda yorum yapar ayrıyeten youtube dan da inceleme izleyebilirsin
@Tayfunns hocam sizin yorumunuz nedir yüksek Hz beklemiyorum 120hz bile yeter. 2k 27 inch bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fena değil. Ghosting çok çok az var bende ölü piksel denk gelmedi. Kırmızıları kıpkırmızı değil çok hafif turuncuya yakın gösteriyodu belki bana gelen panelle alakalıdır, çok rahatsız etmedi ama. Yükselme alçalma pistonu kaliteli, tek eksisi monitör kafayı aşağı yukarı eğmiyor, sadece asansör ve sağa sola yatma özelliği var. Çok bir beklentiniz yoksa 2k hevesinizi alabileceğiniz bi monitör.
Monitör koluna takıcam zaten monitörü

@Tayfunns hocam sizin yorumunuz nedir yüksek Hz beklemiyorum 120hz bile yeter. 2k 27 inch bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör koluna takıcam zaten monitörü
Bu bütçede 2k olarak pek seçenek yok. En ucuz güvenilir marka koorui var sadece. Renk gamutu ve parlaklığı yüksek. Hız olarak makul. Ama Kontrast ve ergonomisi zayıf. Bu bütçeye her alanda iyi bir model bulamazsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri