Akhisarli45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 362
Laptomuma monitör almak istiyorum 27 inch 32 inch arası 2k .
6k bütçe ayrıdım az mıdır emin olamadım.
Hz olarak yüksek bir model bakmıyorum laptopum ekranı 144hz oyunalrda genelde 144fps göremiyorum 120hz falanda işimi görecektir6kya biraz zor sanırsam minimum 7 7.5k ya bulabilrsin
Hocam parlaklık ve renk değerleri nasıldı bilemediğim için soruyorum.
Fena değil. Ghosting çok çok az var bende ölü piksel denk gelmedi. Kırmızıları kıpkırmızı değil çok hafif turuncuya yakın gösteriyodu belki bana gelen panelle alakalıdır, çok rahatsız etmedi ama. Yükselme alçalma pistonu kaliteli, tek eksisi monitör kafayı aşağı yukarı eğmiyor, sadece asansör ve sağa sola yatma özelliği var. Çok bir beklentiniz yoksa 2k hevesinizi alabileceğiniz bi monitör.Hocam parlaklık ve renk değerleri nasıldı bilemediğim için soruyorum.
@Tayfunns hocam sizin yorumunuz nedir yüksek Hz beklemiyorum 120hz bile yeter. 2k 27 inch bakıyorumistersen tayfunss u etikeyleyebilrsin oda yorum yapar ayrıyeten youtube dan da inceleme izleyebilirsin
Monitör koluna takıcam zaten monitörüFena değil. Ghosting çok çok az var bende ölü piksel denk gelmedi. Kırmızıları kıpkırmızı değil çok hafif turuncuya yakın gösteriyodu belki bana gelen panelle alakalıdır, çok rahatsız etmedi ama. Yükselme alçalma pistonu kaliteli, tek eksisi monitör kafayı aşağı yukarı eğmiyor, sadece asansör ve sağa sola yatma özelliği var. Çok bir beklentiniz yoksa 2k hevesinizi alabileceğiniz bi monitör.
sonıc t80 kullanıyorum memnunum butcenı bıraz asıyorLaptomuma monitör almak istiyorum 27 inch 32 inch arası 2k .
7k ya kadar yolum var bunuda değerlendiricemsonıc t80 kullanıyorum memnunum butcenı bıraz asıyor
Bu bütçede 2k olarak pek seçenek yok. En ucuz güvenilir marka koorui var sadece. Renk gamutu ve parlaklığı yüksek. Hız olarak makul. Ama Kontrast ve ergonomisi zayıf. Bu bütçeye her alanda iyi bir model bulamazsınız@Tayfunns hocam sizin yorumunuz nedir yüksek Hz beklemiyorum 120hz bile yeter. 2k 27 inch bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitör koluna takıcam zaten monitörü