Neler Yeni

🔥İndirim 6'lı Danone Sütler Amazonda 40₺🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali Can
İsrail'de müzik festivalinde eğlenen insanları öldürürsen sonuçlarına katlanırsın. Ağlayama ve boykota devam edin bakalım bir işe yarayacak mı?

FurkanIIy

80+ Bronze
Bence artık sorun boykotu bilmeyenin kalmaması. Bu konuda bilinçli olmak isteyen hangi ürünü aldığına dikkat eder zaten. Sürekli bir şekilde boykot boykot yazınca arabaların önüne oturup sözde çevre kirliliğini önleyen aktivistlerden farkınız kalmıyor benim gözümde. Bu darlayıcı tutumun bir sonucu olarak düşünüyorum bir kesimin boykota tepkili yaklaşmasının.
Birilerini darlama konusunda haklı olabilirsin. Fakat sürekli ses çıkarmayınca kimse umursamıyor. Mesela günümüz Türkiye'sinin halini görüyorsun. Kaç kişi kafasını kaldırıp bize bunu yapamazsın dedi? Adamlar alay eder gibi yıllardır üzerimizde resmen deney yapıyor. Kimse sesini çıkarmıyor.
Mesela ben bunun için de insanları darlıyorum. Fakat sonuca bakarsak bir şey değişiyor mu? Hayır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsrail'de müzik festivalinde eğlenen insanları öldürürsen sonuçlarına katlanırsın. Ağlayama ve boykota devam edin bakalım bir işe yarayacak mı?
"Bir işe yaramayacak" "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kafasında devam edersen, çok geçmeden ülkeni de kaybedersin dostum. Aaa zaten kaybettik. Doğru ya :D

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Birilerini darlama konusunda haklı olabilirsin. Fakat sürekli ses çıkarmayınca kimse umursamıyor. Mesela günümüz Türkiye'sinin halini görüyorsun. Kaç kişi kafasını kaldırıp bize bunu yapamazsın dedi? Adamlar alay eder gibi yıllardır üzerimizde resmen deney yapıyor. Kimse sesini çıkarmıyor.
Mesela ben bunun için de insanları darlıyorum. Fakat sonuca bakarsak bir şey değişiyor mu? Hayır.
Kimse boykotu desteklemek zorunda değil niye herkesi boykot yapması için zorluyorsunuz. Evindeki halıya kadar dışardan geliyor ülkenin malları. Boykota bir başlasak çıplak kalıcaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim şuan yapcaağım tek boykot mülteci boykotu. Hiçbir Suriyeli bakkal ve kasaptan alışveriş yapmıyorum mesela. Önce kendi yaşadığım ülkeye bakıp ona göre davranıyorum. Filistin'de o kadar sene 1 tane Atatürk çıkartsaydı beni bağlamaz bundan sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Osman Kankal
1727678873573.png

Fiyat değişmiş artık son tüketim tarihi eğer çok yakın değil ise tekrar 40₺ bandına düşerse stoklarım xD

boykotçuların konuyu darlama seviyesi :mad:

Top Bottom