- Reaksiyon skoru
- 125
İsrail'de müzik festivalinde eğlenen insanları öldürürsen sonuçlarına katlanırsın. Ağlayama ve boykota devam edin bakalım bir işe yarayacak mı?
Birilerini darlama konusunda haklı olabilirsin. Fakat sürekli ses çıkarmayınca kimse umursamıyor. Mesela günümüz Türkiye'sinin halini görüyorsun. Kaç kişi kafasını kaldırıp bize bunu yapamazsın dedi? Adamlar alay eder gibi yıllardır üzerimizde resmen deney yapıyor. Kimse sesini çıkarmıyor.Bence artık sorun boykotu bilmeyenin kalmaması. Bu konuda bilinçli olmak isteyen hangi ürünü aldığına dikkat eder zaten. Sürekli bir şekilde boykot boykot yazınca arabaların önüne oturup sözde çevre kirliliğini önleyen aktivistlerden farkınız kalmıyor benim gözümde. Bu darlayıcı tutumun bir sonucu olarak düşünüyorum bir kesimin boykota tepkili yaklaşmasının.
"Bir işe yaramayacak" "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kafasında devam edersen, çok geçmeden ülkeni de kaybedersin dostum. Aaa zaten kaybettik. Doğru yaİsrail'de müzik festivalinde eğlenen insanları öldürürsen sonuçlarına katlanırsın. Ağlayama ve boykota devam edin bakalım bir işe yarayacak mı?
Kimse boykotu desteklemek zorunda değil niye herkesi boykot yapması için zorluyorsunuz. Evindeki halıya kadar dışardan geliyor ülkenin malları. Boykota bir başlasak çıplak kalıcazBirilerini darlama konusunda haklı olabilirsin. Fakat sürekli ses çıkarmayınca kimse umursamıyor. Mesela günümüz Türkiye'sinin halini görüyorsun. Kaç kişi kafasını kaldırıp bize bunu yapamazsın dedi? Adamlar alay eder gibi yıllardır üzerimizde resmen deney yapıyor. Kimse sesini çıkarmıyor.
Mesela ben bunun için de insanları darlıyorum. Fakat sonuca bakarsak bir şey değişiyor mu? Hayır.