Neler Yeni

7.000 TL ye kadar öneri

lousienn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Ünsal
Peki @lousienn bu arkadaşın kaç yaşında olduğunu biliyor musun da düzgün üslupla konuş diyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam laptop başlığına açmış masaüstü istese oraya açardı önermeyecekseniz neden gitmek yerine tartışma çıkarıyorsunuz?
Gerçekten yaşın önemi yok ben 19 yaşındayım. ben yanlış konuştuğumu düşünmüyorum ama yine de özür dilerim. yani her konunun altında masaüstü olayını görmek biraz sinirlendirdi beni.

Saygı yaşla kazanılmaz zaten. Ama öyle olsa bile sen bu kafayla gidersen 70 yaşına gelsen de o saygıyı kazanamazsın. Konuyu yanlış yere açıyorsun, mesajında farklı bir şey yazıyorsun, düzgünce sorunca ters cevap veriyosun. Sanki sana laf etmişiz gibi saygısızca konuşu, '' Saygıyı yaşla kazanamazsın.'' diyorsun. Burdan yardım alamıyorsan, başka forumlara sorabilirsin sorunu. Belki biraz konuşmayı da öğrenirsin.

Online eğitim diyor. Ve ben üniversiteyi bitireli 2 sene oldu.
Valla konuyu nasıl yanlış yere açtığımı anlamadım. laptop konusunun altına bidaha laptop diye yazmak gerekiyosa sorun bende değil gibi.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Gerçekten yaşın önemi yok ben 19 yaşındayım. ben yanlış konuştuğumu düşünmüyorum ama yine de özür dilerim. yani her konunun altında masaüstü olayını görmek biraz sinirlendirdi beni.
Ben 23 yaşındayım. Ukalaca konuşanları görünce sinirlerim bozuluyor. Biraz sert çıktıysam ben de özür dilerim. Ama düzgünce sormama rağmen, verdiğin cevap normal değildi. Laptop bölümüne açmışsın ama evde kalacak sadece online eğitim için kullanacağım demişsin. Laptop isteyene hiç bir zaman masaüstü önermedim ama tam olarak belirtmediğin için insanların kafası karışıyor.

lousienn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Ünsal
Ben 23 yaşındayım. Ukalaca konuşanları görünce sinirlerim bozuluyor. Biraz sert çıktıysam ben de özür dilerim. Ama düzgünce sormama rağmen, verdiğin cevap normal değildi. Laptop bölümüne açmışsın ama evde kalacak sadece online eğitim için kullanacağım demişsin. Laptop isteyene hiç bir zaman masaüstü önermedim ama tam olarak belirtmediğin için insanların kafası karışıyor.
ben bu forumlar nasıl işliyo tam bilmiyorum laptop konusu altına yazınca da laf kalabalığı olmasın sade bir açıklama olsun diye yazmadım

Bu Olabilir
Bide Bu
300tl çıkabilirsen bu
Bu game garaj monster tarzı bir oluşum mudur? güvenilebilinir mi

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
ben bu forumlar nasıl işliyo tam bilmiyorum laptop konusu altına yazınca da laf kalabalığı olmasın sade bir açıklama olsun diye yazmadım
Dostum istediğin kadar yazı yaz. Ne istediğini düzgünce belirt yeter. Herkes yardımcı olur.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki @lousienn bu arkadaşın kaç yaşında olduğunu biliyor musun da düzgün üslupla konuş diyorsun?

Adam laptop başlığına açmış masaüstü istese oraya açardı önermeyecekseniz neden gitmek yerine tartışma çıkarıyorsunuz?
Tartışma mı çıkarttım ben? Yanlış buluyorsan Reportlayabilirsin, adam demişki ev bilgisayarı olacak ben mantıken masaüstü düşündüm. Adam eğerki 7000tl LAPTOP önerisi deseydi haklıydınız ama hem belirtmiyor hem üste çıkıyor.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Tartışma mı çıkarttım ben? Yanlış buluyorsan Reportlayabilirsin, adam demişki ev bilgisayarı olacak ben mantıken masaüstü düşündüm. Adam eğerki 7000tl LAPTOP önerisi deseydi haklıydınız ama hem belirtmiyor hem üste çıkıyor.
adam nasıl belirtmiyor konuyu zaten laptop kısmına açmış daha nasıl belirtebilir okumadan mı giriyorsunuz başlıklara?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar selamlar,

Bu sene ben online dersler ve oyun için kullanıcam. Sonra annem ve kardeşime kalıcak evin genel bilgisayarı olarak. Neler önerirsiniz ? Oyunlar aşırı değil. Valorant, LoL tarzı.
dostum hangi şehirde yaşıyorsun

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
adam nasıl belirtmiyor konuyu zaten laptop kısmına açmış daha nasıl belirtebilir okumadan mı giriyorsunuz başlıklara?
Ya 7k pc önerisi okuyunca ve konuda BİR adet bile laptop geçmeyince böyle oluyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom