Eren Kurtuluş
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 456
- İsim
- Eren Kurtuluş
Selam arkadaşlar. 7.1 Fiziksel yada Sanal arasındaki fark ne bilmiyorum bu konuda bir açıklık getirebilirmisiniz? internette 1- 2 modele baktım mesela SteelSeries Arctis 7. Bu kulaklıkta sanal 7.1 kullanılmış fakat
alta bıraktığım linkte daha ucuz bir fiyata fiziksel kulaklık kullanılmış. Fiziksel olanın fiyatı neden bu kadar az? fiziksel daha iyi diğe biliyorum. Yine böyle bir soru sorulan forum görmüştüm arkadaş fiziksel 7.1 arıyordu ve milletin attığı linklerdeki kulaklıklar en az 2500TL civarında idi. Bu kulaklık neden bu kadar ucuz?
Teşekkürler. İyi Forumlar.
alta bıraktığım linkte daha ucuz bir fiyata fiziksel kulaklık kullanılmış. Fiziksel olanın fiyatı neden bu kadar az? fiziksel daha iyi diğe biliyorum. Yine böyle bir soru sorulan forum görmüştüm arkadaş fiziksel 7.1 arıyordu ve milletin attığı linklerdeki kulaklıklar en az 2500TL civarında idi. Bu kulaklık neden bu kadar ucuz?
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Teşekkürler. İyi Forumlar.