7.1 GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ BÜTÇE 2500TL

Reaksiyon skoru
31
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullandığım gamepower mihawk kulaklığın kablosu koptu kopacak bana aciletinden güzel bir kulaklık önerebilir misiniz? bütçeyi biraz daha zorlayabilirim ama şuan 2500 TL'ye kadarlık olanlara bakmak isterim

Gaming gen'de 3kya mchose kablosuz kulaklıklar var ama nasıldır bilene sormak lazım.

mouse ihtiyacım yok ve ayriyetten kablosuz olacak diye bir ibare kullanmadım kabloluda olabilir ama kulak pedleri geniş olması gerekiyor ayrıca fiyatta dediğim gibi artık yapabilirim sorun değil

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullandığım gamepower mihawk kulaklığın kablosu koptu kopacak bana aciletinden güzel bir kulaklık önerebilir misiniz? bütçeyi biraz daha zorlayabilirim ama şuan 2500 TL'ye kadarlık olanlara bakmak isterim
ben bunu 2yıl kullandım 50 mm sürücüleri baya iyi ses kalitesine sahip 7.1 ide var ayarlayabilirsin ama yazılımı aşırı yavaş çalışıyor iyibir eq ile mükemmel ses kalitesi verir

hocam oyun odaklıysanız cloud 3 öneririm kesinlikle 7.1 performansı muazzam

İndirimde Çek Hemen 2 Adet Kalmış

7.1 kulaklık yok (birkaç model var, sıfır yok). Diğerlerinin hepsi 2.0
7.1 efekti yazılımla açılıyor.
Mikrofon lazım değilse Fenix FMH-3 öneririm. 7.1 efekti de Steelseries Sonar programından açarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri