pc 7.1 destekliyor dediğniz gibi yaparsam performans kaybı yaşarmıyımİçinden ek bir parça çıkıyor hocam. Onunla iki girişli hale geliyor. O şekilde PC ye bağlıyorsunuz.
var7.1 kulaklık tek jak ile mi kullanılıyor? Ben USB diye biliyordum. Kutuda çevirici falan var mı?
Kaça aldınız nereden hangi renk bilgi verme şansınız var mı ?Razer Blacksahrk v2 x aldım tek jak girişli olanı nereye takacağım bir yeşil giriş var bir mavi birde kırmızı hangisine takacağım
itopyadan kargoyla beraber 916 TL'ye kulaklık standı hedi geldi yeşil rengiKaça aldınız nereden hangi renk bilgi verme şansınız var mı ?
Nasıl peki ses vs deneyimlerini iyi kötü dediklerini yazabilir misin?itopyadan kargoyla beraber 916 TL'ye kulaklık standı hedi geldi yeşil rengi
tek girişli laptopum var yeni excalibur g900 mikrofonda veya seste sorun yaşadın mı veya kullanan arkadaşlar yaşar mıyım ses az geliyor diye bir sürü bildirim gördümRazer Blacksahrk v2 x aldım tek jak girişli olanı nereye takacağım bir yeşil giriş var bir mavi birde kırmızı hangisine takacağım
Hepsi oyle degil7.1 kulaklık tek jak ile mi kullanılıyor? Ben USB falan diye biliyordum. Kutuda çevirici falan var mı?
evet müzik dinliceksen falan iraz az gelebilir ama çok az değiltek girişli laptopum var yeni excalibur g900 mikrofonda veya seste sorun yaşadın mı veya kullanan arkadaşlar yaşar mıyım ses az geliyor diye bir sürü bildirim gördüm
bugün geldiNasıl peki ses vs deneyimlerini iyi kötü dediklerini yazabilir misin?