Neler Yeni

7.1 Kulaklik Öneri̇si̇

BuckBerry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Serkan
Bütçe
500
500 TL Ve civarın da bilindik marka oyuncu kulaklık önerir misiniz uzun ömürlü fiyat esnetilebilir çok olmayacak şekilde

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
bana da 500 civarlarında valo icin kulaklik lazim takipteyim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
game power medusa 2.5 3 sene kullandım çok sağlamdı hala sağlam duruyo kaç defa düşürdüm üstüne oturdum ses kaliteside 7.1 rinide hissettiriyor çok fazla kulaklık kullandım f/p ürünlerde en sağlam ve 7.1 i stabil çalışanlardan şu an logitech pro x kullanıyorum paraya kıyıp alınması gereken bi kulaklık kendisi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

game power medusa 2.5 3 sene kullandım çok sağlamdı hala sağlam duruyo kaç defa düşürdüm üstüne oturdum ses kaliteside 7.1 rinide hissettiriyor çok fazla kulaklık kullandım f/p ürünlerde en sağlam ve 7.1 i stabil çalışanlardan şu an logitech pro x kullanıyorum paraya kıyıp alınması gereken bi kulaklık kendisi :)
kulaklık sağlam ses veriyor bu arada hoporlör gibi

BuckBerry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklık sağlam ses veriyor bu arada hoporlör gibi
Bakayim teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
poyraz sezer
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
+1 bende kullanıyordum açı açıp kapatma kısımdaki plastikler kırıldı rampage tavsiye etmiyorum çöpün çöpü

Farway

80+ Silver
https://ty.gl/4g5kver0sr bütçeyi aşabilirsen kablosuzda çokiyi bir ürün ve bu gün bu fiyata görebilmek çok şaşırttı.
Eğer aşamazsan Rampage Comfort bakmanı öneririm o da çok iyi bir ürün.

Bu fiyat bandında Rampage ürünleri çok güzeller denedim çoğunu. Onun dışında cooler master ch321 var eğer marka takıntın varsa, Hyper X stringer core var 550 TL ye.

• Beğen
Reaksiyonlar: Uqan

Uqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Ugan
https://ty.gl/4g5kver0sr bütçeyi aşabilirsen kablosuzda çokiyi bir ürün ve bu gün bu fiyata görebilmek çok şaşırttı.
Eğer aşamazsan Rampage Comfort bakmanı öneririm o da çok iyi bir ürün.

Bu fiyat bandında Rampage ürünleri çok güzeller denedim çoğunu. Onun dışında cooler master ch321 var eğer marka takıntın varsa, Hyper X stringer core var 550 TL ye.
https://ty.gl/wvv7sd19uh
Hocam bu ürünü incelediniz mi bende bunu almayı düşünüyorum nasıldır sizce

Farway

80+ Silver
  • Beğen
Reaksiyonlar: Uqan
Top Bottom