BATTLEFIELD
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,466
Olabilir. Kulaklık PC ile çalışır yani problem olmaz.sanırım dönüştürücüleri hakkında söylemek istemiş
Olabilir. Kulaklık PC ile çalışır yani problem olmaz.sanırım dönüştürücüleri hakkında söylemek istemiş
fiyatı bi tık pahalanmış ama modeli şu, steelseries arctis 1hangi modeli atar mısın dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sanırım dönüştürücüleri hakkında söylemek istemiş
Gamenote alınır iyi kulaklık ama HS 35 alınmaz.![]()
Corsair HS35 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS35 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS35 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Niye hocam çok mu kötü?Gamenote alınır iyi kulaklık ama HS 35 alınmaz.
Kardeşim kullanıyor,o yüzden ben de deneyimledim.Fiyatı zamlanmış ama güzel kulaklık.eğer verdiğim fiyata göre f/p ve güzel bir ürünse almayı düşünüyorum güzel incleme videosu bulamadım alsam mı almasam mı emin değilim
Tavsiye edilmiyor hocam.Malzeme kalitesi çok kötü bildiğim kadarıyla.Niye hocam çok mu kötü?
300 liraya göre güzel bir şey atılırsa büyük ihtimal onu alırım olmadı bu attığınız kulaklığı alırım gamepowerden vs... iyi diyorlar doğru mu?Kardeşim kullanıyor,o yüzden ben de deneyimledim.Fiyatı zamlanmış ama güzel kulaklık.
Tavsiye edilmiyor hocam.Malzeme kalitesi çok kötü bildiğim kadarıyla.
Kardeşim kullanıyor,o yüzden ben de deneyimledim.Fiyatı zamlanmış ama güzel kulaklık.
Tavsiye edilmiyor hocam.Malzeme kalitesi çok kötü bildiğim kadarıyla.
Bu model hakkında bilgim yok maalesef.300 liraya göre güzel bir şey atılırsa büyük ihtimal onu alırım olmadı bu attığınız kulaklığı alırım gamepowerden vs... iyi diyorlar doğru mu?
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,929498249.html bu kulaklıkta güzele benziyor
sizce bu kulaklık nasıl?![]()
GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 860,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunun için ayrı bir konu açarsan daha iyi olur.anladım teşekkürler, fakat bu modelin iyi olduğunu söyleniyor araştırmak lazım
Hs35 kötü, hemde baya![]()
Corsair HS35 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS35 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS35 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com