Sağlam, mümkünse çelik kasalı (üstü plastik kaplama), kulağa kafaya iyi oturacak 7.1 kulaklık arıyorum, bütçe 500-750tl. Bazıları stereo al diyorlar ama bilemedim, yardımcı olun lütfen.
Sağlam, mümkünse çelik kasalı (üstü plastik kaplama), kulağa kafaya iyi oturacak 7.1 kulaklık arıyorum, bütçe 500-750tl. Bazıları stereo al diyorlar ama bilemedim, yardımcı olun lütfen.
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 14.193,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yeni TUF Gaming H3 kulaklık, aralıksız uzun süre oyun oynayan veya yayın yapan oyunculara olağanüstü rahatlık ve dayanıklılık sunacak şekilde tasarlandı.
PC, PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, VR ve mobil cihazlarda oyun oynadığınız her yer için tasarlanmıştır. Oyundaki en iyi mikrofon olarak tanınan Discord onaylı ClearCast mikrofon…
Hafif ve şık. Renk ve konfor, G335’te bir araya gelir. Ayarlanabilir kayışa sahip askılı kafa bandı tasarımı sayesinde sizin için en rahat kullanımı seçebilirsiniz. Kolay tak ve çalıştır özelliği ve…
Corsair Void Elite Surround 7.1 Oyuncu Kulaklığı Gelişmiş 20Hz – 30000Hz frekans aralığına sahip özel ayarlanmış yüksek yoğunluklu neodymium hoparlörler ve 7.1 surround ses desteğiyle en sessiz ayak…