Almak istediğiniz hava soğutma ne kadarYa aslında 4.000tl yazdım ama ya hava soğutucu alıcam kulaklık kısıcam yada full kulaklık yapıcam hangisi mantıklı olur
O zmn razer blackshark v2 alayım hocamNeden wireless istiyorsunuz bilmiyorum ama bütçeden kısmak amaçlı Cloud 2 Kabloluya bakmanızı öneririm. Wireless evet müthiş bir şey, kablo derdi yok, kısıtlama yok. Tak kulaklığı gez evin içinde. Fakat ekonomik değil. Ben 3.3k'ya cloud 3 kablolu aldım. Memnunum. Bir arkadaşım da Cloud 2 aldı kablolu, o da çok memnun.
Yani ; Bütçe Kısmak İçin - Cloud II Kablolu ya da Bütçe Arttırmanız lazım.
Hocam ya wireless alıcam hava soğutucu almayacağım yada kablolu alıp hava soğutucuda alacağım sizce tercihim hangi tarafta olmalıkulaklığı ne için almayı düşünüyorsun?Ek olarak 4k ya hem wireless kulaklık hemde hava soğutucu alman çok çok zor.
kulaklığı ne için almayı düşünüyorsun?Ek olarak 4k ya hem wireless kulaklık hemde hava soğutucu alman çok çok zor.
Nzxt T120 2000tl civarıAlmak istediğiniz hava soğutma ne kadar
Cloud gibi bir efsane varken, önermem. Sizin tercihiniz.O zmn razer blackshark v2 alayım hocam
O zmn razer blackshark v2 alayım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ya wireless alıcam hava soğutucu almayacağım yada kablolu alıp hava soğutucuda alacağım sizce tercihim hangi tarafta olmalı
Nzxt T120 2000tl civarı
Bu iyiymiş tercihimi bundan yana kullanacağım.Bunu önerebilirim o zaman kendimde kullanıyorum equalizer ayarı yapılınca fena değil benceASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
işlemciniz nedir?Ek olarak kulaklığı fps oyunlar için alıyorsanız https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html daha iyi bir alternatif yokO zmn razer blackshark v2 alayım hocam
Hocam ya wireless alıcam hava soğutucu almayacağım yada kablolu alıp hava soğutucuda alacağım sizce tercihim hangi tarafta olmalı
Nzxt T120 2000tl civarı
Malzeme kalitesi pek iyi değil hocam galiba ben sorun yaşamadım ama çoğu kişi o konuda eleştiriyor haberiniz olsunBu iyiymiş tercihimi bundan yana kullanacağım.