Neler Yeni

7-10k arası kulak üstü kulaklık önerisi

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Mevcut olarak Arctis Nova 7 kullanıyordum fakat biraz ağır ve konforsuz gelmeye başladı ve artık oyun oynamıyorum. Kullanış amacım müzik-dizi-film tarzı olacak. Ses ve malzeme kalitesi benim için önemli konforlu bir model arıyorum tecrübelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin teşekkürler.

Myling

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Kasap
aktif olarak razer barracuda x kullanıyorum sizin kadar bütçem olsaydı razer barracuda pro veya razer blackshark v2 pro almayı düşünürdüm razer severseniz bunları öneririm

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar Ertürk
Mevcut olarak Arctis Nova 7 kullanıyordum fakat biraz ağır ve konforsuz gelmeye başladı ve artık oyun oynamıyorum. Kullanış amacım müzik-dizi-film tarzı olacak. Ses ve malzeme kalitesi benim için önemli konforlu bir model arıyorum tecrübelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin teşekkürler.
genel olarak nova 7 den memnunmuydun kanka.Bende almak istiyorum ama hs 80max le nova7 arasında kaldım

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genel olarak nova 7 den memnunmuydun kanka.Bende almak istiyorum ama hs 80max le nova7 arasında kaldım
Kesinlikle nova 7 derim.İkisinide itopyada deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aktif olarak razer barracuda x kullanıyorum sizin kadar bütçem olsaydı razer barracuda pro veya razer blackshark v2 pro almayı düşünürdüm razer severseniz bunları öneririm
Daha önce 2021 versiyon barracuda x kullanmıştım o kulaklıktan sonra razer düşünmüyorum.

Myling

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Kasap

Daha önce 2021 versiyon barracuda x kullanmıştım o kulaklıktan sonra razer düşünmüyorum.
2021 versiyonu evet kesinlikle çok kötü ben şuanda yenilenen barracuda x 2022 versiyonunu kullanıyorum razer sizin kararınız üst segmente sıkıntılı olucak bir marka değil

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar Ertürk

sesi fulleyince dip ses var diyorlar sende öyle bir sorun oldumu nova7 de

bu neden bu kadar ucuz ya :D normalde limited edition daha pahalı olur.

teşhirmiş :D

Son düzenleme:

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sesi fulleyince dip ses var diyorlar sende öyle bir sorun oldumu nova7 de

bu neden bu kadar ucuz ya :D normalde limited edition daha pahalı olur.

teşhirmiş :D
Dip ses sorunu her wireless kulaklıkta var ben bu konularda takıntılıyımdır detaylıca araştırdım.Ek olara dip ses max sesde değil min seste olur.Her kulak frekansı dip sesi algılayamaz kimi der bende var kimisi der bende yok.

Dip ses sorunu her wireless kulaklıkta var ben bu konularda takıntılıyımdır detaylıca araştırdım.Ek olara dip ses max sesde değil min seste olur.Her kulak frekansı dip sesi algılayamaz kimi der bende var kimisi der bende yok.
Benim nova 7 bugün garantiden değişti ve sıfır cihaz yolladılar.Mikrofon tuşuna basınca 3-4 kere kendi basıyordu çok büyük bir problem değildi ama yinede yolladım garantiye.

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar Ertürk

Benim nova 7 bugün garantiden değişti ve sıfır cihaz yolladılar.Mikrofon tuşuna basınca 3-4 kere kendi basıyordu çok büyük bir problem değildi ama yinede yolladım garantiye.
bikaç video ve forumda %80 ses üzerine çıkınca dip ses duyuluyor diyenler vardır.hyperx cloud 2 kullandım ondada vardı ama çok rahatsız etmiyordu.Bundaki düşük seste belli oluyorsa sorun olmaz benim açımdan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
göksel yurtcan

dip ses max seste olur her kulaklıkta olmaz 10k verdiğim kulaklıkta dip ses yada trafo gürültüsü varsa çıldırırım

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
dip ses max seste olur her kulaklıkta olmaz 10k verdiğim kulaklıkta dip ses yada trafo gürültüsü varsa çıldırırım
Arkada bangır bangır müzik çalarken dip ses nasıl duyulcak hocam.Evet nova 7 de sesi min alınca hafif bir cızırtımsı fıs sesi geliyor ama maxa alınca müziğin ritminden bir şey duymuyorsun.Bir şey çalmıyor boşta en yükseğe alırsan bu seferde uğultu sesi geliyor ama bu gayet normal .Boşta niye kulaklığı max sese alalım ki.

Bugüne kadar 3-10k wireless 6 tane kulaklık kullandım hepsinde dip ses vardı.

bikaç video ve forumda %80 ses üzerine çıkınca dip ses duyuluyor diyenler vardır.hyperx cloud 2 kullandım ondada vardı ama çok rahatsız etmiyordu.Bundaki düşük seste belli oluyorsa sorun olmaz benim açımdan
Boşta yüksek sese çıkarırsan uğultu sesi geliyor.Boşta sesi max yapmayacağına göre sıkıntı yok.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
göksel yurtcan
Arkada bangır bangır müzik çalarken dip ses nasıl duyulcak hocam.Evet nova 7 de sesi min alınca hafif bir cızırtımsı fıs sesi geliyor ama maxa alınca müziğin ritminden bir şey duymuyorsun.Bir şey çalmıyor boşta en yükseğe alırsan bu seferde uğultu sesi geliyor ama bu gayet normal .Boşta niye kulaklığı max sese alalım ki.

Bugüne kadar 3-10k wireless 6 tane kulaklık kullandım hepsinde dip ses vardı.

Boşta yüksek sese çıkarırsan uğultu sesi geliyor.Boşta sesi max yapmayacağına göre sıkıntı yok.
kulaklıklar nedir

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
kulaklıklar nedir
Cloud 2 ve 3 wireless,nova 7,hs80,razer barracuda x 2021,sennheiser accentum.Hepsinde dip ses mevcut.Kablolu kulaklıklarda bile dip ses var iken kablosuz bir kulaklıkta dip ses olması benim için gayet normaldi asla sorun etmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,658
Üyeler
162,044
Son üye
aydogduemrullah397@gmail.
Top Bottom