🔥İndirim 7.11 Güncelleme !! AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Rampage ile aynı fabrikada üretiliyor powerlar idare eder seviyede. çöp denemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akakçe kullanıyolar grafikte görüneceğini bilirler diye tahmin ediyorum

pazartesi kargoya vereceklermiş pazar indirim bitiyo kasa baya güzel alınır bence
yinede havit gibi her hafta indirim yapacakları güzel olmuş. acaba sadece kendi etiket ürünlerine mi indirim yapacaklar
yani anakart,işlemci,ekrankartı vb şeylerde gelir mi merak ettim doğrusu

yinede havit gibi her hafta indirim yapacakları güzel olmuş. acaba sadece kendi etiket ürünlerine mi indirim yapacaklar
yani anakart,işlemci,ekrankartı vb şeylerde gelir mi merak ettim doğrusu
onu önümüzdeki hafta görücez msi kasalar msi sıvı soğutmalar falan gelmiş baya

pzt günü oldu ama kampanyayı kapatmamışlar :D devam ediyo

Baya iyi oldu
5276.webp

Oyy çok temiz montaj olmuş çok şık duruyo kasa malzemesi falan nasıl psu denedin mi?

yeni ürünleri eklemişler
Psu sadece basta fanları calistirmak icin baktim fason bir psu onu rx 570li bi sistemde degerlendircem.
Kasanın malzeme kalitesi iyi sac kalinligi güzel fanlar falan 5 kademe calisiyo parlaklik falanda iyi bir tek modlar duzgun secilemiyor surekli loop da dendigi gibi kontrolcusu dandikmis

Psu sadece basta fanları calistirmak icin baktim fason bir psu onu rx 570li bi sistemde degerlendircem.
Kasanın malzeme kalitesi iyi sac kalinligi güzel fanlar falan 5 kademe calisiyo parlaklik falanda iyi bir tek modlar duzgun secilemiyor surekli loop da dendigi gibi kontrolcusu dandikmis
Bu tip çin işi kontrolcüde autoya bir kez basıp + tuşuyla modlar geçince sırasına göre geçiyo loopa almıyo diye biliyorum deneyebilirsin. 5 kademe derken hız ayarı mı var? Şaşırtıyor Dragos :D

Fanlar dendiği gibi fake pmw mi? Anakarttan denediniz mi kontrol etmeyi?

Fanlar dendiği gibi fake pmw mi? Anakarttan denediniz mi kontrol etmeyi?
kumandadan kontrolü var 5 kademe anakartdan denemedim

Bu alınır mı arkadaşlar tam olarak böyle bir hava soğutucu arıyordum ramlerin üstünü kapatmayacak digital göstergesi olan soğutması nasıldır al derseniz çekicem 1 tane referans foto olarak sistemimin fotosunu atıyorum bence güzel duracak gibiAlıntıyı görüntüle
Bu fiyata assassin spirit falan var, alınmaz.

Son düzenleme:
Geri