merhabalar şuan gamepower fujin kulaklık kullanıyorum. Mikrofonu bozuldu. kaliteli mikrofonlu ve valorant cs gibi oyunlarda guzel ses kasabileceğim 7.1 i kaliteli kulaklık öneriniz var mı 5000tl yi aşmayacak şekilde.
anladım. 7.1 kalitesi için ne dersiniz çok rekabetçi oyunlar oynayan birisiyim 7.1 in kaliteli olması benim için önemliCloud 3 yukarıda arkadaşın dediği gibi programını indirip, eq ayarı yapmayacaksan iyi, tek sıkıntı deri padler ve kulağı tam kavrayamaması kulaklığın, ses seviyesi gayet yerinde, %100 kullanım kulak zarına zarar verir, kulağına ve kendisine saygısı olan bunu yapmaz düşüncesindeyim.
Valla bütçeni aşıyor ama Logitech G Pro X'le hayatı buldum. Programından en ince şeyine kadar ayarlayabiliyordun ayrıca Valorantta A'dan B'deki sesi duyuyorum Heaven'da.merhabalar şuan gamepower fujin kulaklık kullanıyorum. Mikrofonu bozuldu. kaliteli mikrofonlu ve valorant cs gibi oyunlarda guzel ses kasabileceğim 7.1 i kaliteli kulaklık öneriniz var mı 5000tl yi aşmayacak şekilde.
CS2, BF1, Delta Force gibi oyunlar oynuyorum, gayet yeterli, güzel ses kasılabiliyor, yukarıdaki arkadaşın önerdiği modele de bakın istersenizanladım. 7.1 kalitesi için ne dersiniz çok rekabetçi oyunlar oynayan birisiyim 7.1 in kaliteli olması benim için önemli
G Pro X ile uzun kullanımda ağrı yaptı mı çünkü biraz ağır bir kulaklık az önce baktım 370 gram diyor. Şuan kullandığım kulaklık 233 gram.Valla bütçeni aşıyor ama Logitech G Pro X'le hayatı buldum. Programından en ince şeyine kadar ayarlayabiliyordun ayrıca Valorantta A'dan B'deki sesi duyuyorum Heaven'da.
320 imiş pardonG Pro X ile uzun kullanımda ağrı yaptı mı çünkü biraz ağır bir kulaklık az önce baktım 370 gram diyor. Şuan kullandığım kulaklık 233 gram.
Bende yapmadı kulağı mükemmel çevreleyen mükemmel bir kulaklık.G Pro X ile uzun kullanımda ağrı yaptı mı çünkü biraz ağır bir kulaklık az önce baktım 370 gram diyor. Şuan kullandığım kulaklık 233 gram.