Neler Yeni

7.1'i kaliteli kulaklık önerisi

willeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ege başaran
merhabalar şuan gamepower fujin kulaklık kullanıyorum. Mikrofonu bozuldu. kaliteli mikrofonlu ve valorant cs gibi oyunlarda guzel ses kasabileceğim 7.1 i kaliteli kulaklık öneriniz var mı 5000tl yi aşmayacak şekilde.

mrtuge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
mert uge
Razer Blackshark v2 . f/p ürünüdür.

willeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ege başaran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 3 wireless
cloud 3 için cloud 2 den kötü diyenler vardı ses kartıyla ilgili bi sorun sanırım. Genel olarak oyun için cloud 2 mi cloud 3 mü daha iyidir

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
mehmet mine
Cloud 2 kullanmadım. Cloud 3 wireless programı açıp bırakacan. Eğer ayarlarını kullanırsan ses kötü oluyor. Çevresel sesleri güzel veriyor ses düşük değil benin için ben %60 70 de kullanıyorum max. Şarj süresi uzun mik kaliteli. Ama çok kulaklık deneyimim yok

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Demon Shawty
merhabalar şuan gamepower fujin kulaklık kullanıyorum. Mikrofonu bozuldu. kaliteli mikrofonlu ve valorant cs gibi oyunlarda guzel ses kasabileceğim 7.1 i kaliteli kulaklık öneriniz var mı 5000tl yi aşmayacak şekilde.

ruaF1912

80+ Bronze
Cloud 3 yukarıda arkadaşın dediği gibi programını indirip, eq ayarı yapmayacaksan iyi, tek sıkıntı deri padler ve kulağı tam kavrayamaması kulaklığın, ses seviyesi gayet yerinde, %100 kullanım kulak zarına zarar verir, kulağına ve kendisine saygısı olan bunu yapmaz düşüncesindeyim.

willeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ege başaran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 3 yukarıda arkadaşın dediği gibi programını indirip, eq ayarı yapmayacaksan iyi, tek sıkıntı deri padler ve kulağı tam kavrayamaması kulaklığın, ses seviyesi gayet yerinde, %100 kullanım kulak zarına zarar verir, kulağına ve kendisine saygısı olan bunu yapmaz düşüncesindeyim.
anladım. 7.1 kalitesi için ne dersiniz çok rekabetçi oyunlar oynayan birisiyim 7.1 in kaliteli olması benim için önemli

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ali
Valla bütçeni aşıyor ama Logitech G Pro X'le hayatı buldum. Programından en ince şeyine kadar ayarlayabiliyordun ayrıca Valorantta A'dan B'deki sesi duyuyorum Heaven'da.

ruaF1912

80+ Bronze
anladım. 7.1 kalitesi için ne dersiniz çok rekabetçi oyunlar oynayan birisiyim 7.1 in kaliteli olması benim için önemli
CS2, BF1, Delta Force gibi oyunlar oynuyorum, gayet yeterli, güzel ses kasılabiliyor, yukarıdaki arkadaşın önerdiği modele de bakın isterseniz

willeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ege başaran
Valla bütçeni aşıyor ama Logitech G Pro X'le hayatı buldum. Programından en ince şeyine kadar ayarlayabiliyordun ayrıca Valorantta A'dan B'deki sesi duyuyorum Heaven'da.
G Pro X ile uzun kullanımda ağrı yaptı mı çünkü biraz ağır bir kulaklık az önce baktım 370 gram diyor. Şuan kullandığım kulaklık 233 gram.
Mesaj otomatik birleştirildi:

G Pro X ile uzun kullanımda ağrı yaptı mı çünkü biraz ağır bir kulaklık az önce baktım 370 gram diyor. Şuan kullandığım kulaklık 233 gram.
320 imiş pardon

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ali
Bende yapmadı kulağı mükemmel çevreleyen mükemmel bir kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,506
Üyeler
168,795
Son üye
ferhatkorkmaz
Top Bottom