Neler Yeni

Öneri 7.500-10.000 telefon önerisi

oyunm

80+
YouTube'den "10000 TL ye kadar alınabilecek telefon" diye aratarak bakın veya cihaz.tv diye bir site var. Hakikaten en iyi telefonları öneriyor. Cihaz.tv nin önerdiği telefonlarda pişman olmazsınız. Ayrıca güncel fiyatları yazıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeline göre değişir.

Şu videolar sana baya yardımcı olacaktır. Bende kendisini severek izlerim. Pişman olan görmedim.
Realme 9 pro

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
O da listede var ama değmez. Yani 8k için yeterli ama daha iyisini alın derim. Antutu puanı düşük.

Şu iki telefon biraz 10K yı geçiyor. Ama pişman olmazsın. Kendi cebinden bile verebilirsin. Videoyu izle, sana uyarsa al.

A34 ü Kullanıyorum tavsiye ederim iyi Cihaz aynı zamanda İndirimde 8 bin TL'ye Girdiği görmüştüm (Hepsiburada) alınırsa 300 400tlyede Şarz Aleti Almak gerekiyor.
Bak a34 alan Bir kişi daha. Attığım videoda o öneriliyor.

1-Alınmaz diyerek bir öneri veremezsin ,nedenlerinle beraber neden alınmaması gerektiğini anlatmaslısın. 2-gayette alınabilecek f/p bir telefon.
3- 10k ile 12k arasında ciddi bir fark yok . 2k verip çok daha iyi uzun ömürlü telefon alabiliyorsan 2k daha verirsin . Veremiyorsada başka telefon öneririz. Adı üstünde tavsiye hepsi
Bu arada S20FE açık ara en iyi telefondur.

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
O da listede var ama değmez. Yani 8k için yeterli ama daha iyisini alın derim. Antutu puanı düşük.

Şu iki telefon biraz 10K yı geçiyor. Ama pişman olmazsın. Kendi cebinden bile verebilirsin. Videoyu izle, sana uyarsa al.

Bende Ztn 5 10 Video izledim hemen Almamıştım ama 400tl Şarj 300tlde Kulaklık masrafı var aklınızda bulunsun

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

10k nın az üstünde güzel cihazlar var. Bizde aynısını söyledik .Ama 1 kuruş bile geçemem diyince fazla söyleyecek bir şey kalmadı

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,447
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam a34 veya mtk1080 işlemcili redmi note 12 pro alın. Ben daha çok a34 ten yanayım hem samsung yazılımı hem de 4 yıl android 5 yıl güvenlik güncellemesi garantisinden dolayı. Çok oyun oynamasanız bile belli seviyede iyi bir işlemci uzun süreli deneyimde şart.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
Bende Ztn 5 10 Video izledim hemen Almamıştım ama 400tl Şarj 300tlde Kulaklık masrafı var aklınızda bulunsun
O zaman eleyelim. Arkadaş zar zor 10K geçiyor. Diğerini almak daha mantıklı. O da 11K ama en azından A34 kadar masraf tutmuyor.

oyunm

80+

Bu arada S20FE açık ara en iyi telefondur.
Yorum atan herkese çok teşekkürler elinize sağlık.

O zaman eleyelim. Arkadaş zar zor 10K geçiyor. Diğerini almak daha mantıklı. O da 11K ama en azından A34 kadar masraf tutmuyor.
Şarj konusu sorun değil bana evde 2 tane orijinal Samsung şarj cihazı var, evde bir tane kablolu kulaklığım var.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
Alınca haber edersin. Ben senin yerinde olsam videoların hepsini izlerim "10000 TL ye alınabilecek telefon" adındaki tüm videoları. Sonra attığım cihaz.tv linkine bakardım. Akakçe sitesinden, Trendyol veya Hepsiburada uygulaması üzerinden de alacağım telefonun en ucuzunu bulurdum. Bana en uygun, aklıma yatan telefon alırdım.

Şarj konusu sorun değil bana evde 2 tane orijinal Samsung şarj cihazı var, evde bir tane kablolu kulaklığım var.
A34 25w veya 33w şarj sanırım. Bilmiyorum. Yani eğer 25w veya 33w şarjınız yoksa, yavaş şarj olur. Bu da çok ciddi bir sorun.

oyunm

80+
Alınca haber edersin. Ben senin yerinde olsam videoların hepsini izlerim "10000 TL ye alınabilecek telefon" adındaki tüm videoları. Sonra attığım cihaz.tv linkine bakardım. Akakçe sitesinden, Trendyol veya Hepsiburada uygulaması üzerinden de alacağım telefonun en ucuzunu bulurdum. Bana en uygun, aklıma yatan telefon alırdım.
Zaten akrabalara link atacam 4-5 telefonu onlar aklına yatacak olan telefonu alacaklar bu yüzden attıklarınızı gönderirim whatsapptan.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tufan
Zaten akrabalara link atacam 4-5 telefonu onlar aklına yatacak olan telefonu alacaklar bu yüzden attıklarınızı gönderirim whatsapptan.
Dostum sana tavsiye bence 4-5 link atma. Gidip en kötüsünü alırlarsa sorun yaşarsın. 2 telefon kafanda belirle. 2 sini de at. Ama ikisi de eşit olsun. İstersen 1 telefon da atabilirsin. Yani en mantıklı geleni. Ama kararsız kalırsan 2 tane at. 2 den fazla atmak, kumar oynamak gibi bir şey. Çünkü en ucuzunu alacaklar tahminimce. Hiç gerek yok. At 2 tane 10 bin TL üstü veya altında her neyse.(kafana uyan) Alsınlar birini.

oyunm

80+

A34 25w veya 33w şarj sanırım. Bilmiyorum. Yani eğer 25w veya 33w şarjınız yoksa, yavaş şarj olur. Bu da çok ciddi bir sorun.
25w s10 plus unda 25w o zaman sorun olmaz.

oyunm

80+
Dostum sana tavsiye bence 4-5 link atma. Gidip en kötüsünü alırlarsa sorun yaşarsın. 2 telefon kafanda belirle. 2 sini de at. Ama ikisi de eşit olsun. İstersen 1 telefon da atabilirsin. Yani en mantıklı geleni. Ama kararsız kalırsan 2 tane at. 2 den fazla atmak, kumar oynamak gibi bir şey. Çünkü en ucuzunu alacaklar tahminimce. Hiç gerek yok. At 2 tane 10 bin TL üstü veya altında her neyse.(kafana uyan) Alsınlar birini.
Zaten yakın telefonları atarım misal a34 ün 128 lik ve 256 lık modellerini atarım

Top Bottom