Oyun için kullanacak.Merhaba arkadaşlar kısa tutacağım arkadaşım benden 7 bin liraya SSD önerisi istiyor da (Beni bilgisayarda bilgili sanıyo bende araştırıcam diyorum tabi size soruyorum.) SSD önerisi verseniz ya.
Samsung 990 Pro 2TB öneririm. 7bine yok ama biraz araştırmayla hafif bütçe arttırmayla sağlam satıcıdan alınabilir.Merhaba arkadaşlar kısa tutacağım arkadaşım benden 7 bin liraya SSD önerisi istiyor da (Beni bilgisayarda bilgili sanıyo bende araştırıcam diyorum tabi size soruyorum.) SSD önerisi verseniz ya.
Hangisi daha iyidir hocamSamsung 990 Pro 2TB öneririm. 7bine yok ama biraz araştırmayla hafif bütçe arttırmayla sağlam satıcıdan alınabilir.
Alternatif olarak Kingston KC3000 2TB önereb
8 bine çıkar bütçeiliri
Hocam ben tercihen Samsung kullanıyorum. Genellikle tercihimi Samsung dan yana yapıyorum. Ama ikisi de aşağı yukarı aynıdır. Tek farkı Samsung kontrolcüsünü kendi üretiyor. Kingston Phison kontrolcü kullanıyor. Bütçe 7bini aşamıyorsa KC3000 aldırabilirsiniz.Hangisi daha iyidir hocam
8 bine çıkar bütçe
Arkadaşların yazdığı kc3000'den iyi mıdır ilk baştaki sandisk8000'in üstüne %25 daha koyunca %50 daha yüksek kapasite elde edilebilir, oldukça yüksek bir bütçe. Kaliteli disk kullanılıyorsa da alınacak diskin kalitesi iyi olduktan sonra çok iyi olmasına gerek kalmaz.
![]()
Sandisk Extreme M.2 NVMe PCIe Gen 4.0 Internal SSD (2 TB)
Sandisk Extreme M.2 NVMe PCIe Gen 4.0 Internal SSD SDSSDX3N-2T00-G26 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Depolama için yeterli.
![]()
Kioxia Exceria Pro SSD (2 TB)
Kioxia Exceria Pro SSD LSE10Z002TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Fiyatına göre ideal.
Kanka ben bilmiyorum valla. Bütçesi 7bin kendi istiyo.Devlet sırrı mı tutacakmış bu bütçe ne? 5090 lı sistem de dizsem SSD'ye en fazla 5000 bin veririn. 2 adet Kioxia Exceria Pro alsın. Çoklu SSD her genelde daha iyidir anakart da high endse.
Benim ilgi alanım telefonlar zaten. Bilgisayarda bilgim yok o kadar.Devlet sırrı mı tutacakmış bu bütçe ne? 5090 lı sistem de dizsem SSD'ye en fazla 5000 bin veririn. 2 adet Kioxia Exceria Pro 1TB alsın. Çoklu SSD her genelde daha iyidir anakart da high endse.
KC3000 daha iyidir ancak aradaki fiyat farkı belli, 1 TB disk daha alınır. Klasör depolamak için kullanılacaksa farkı vermeye gerek yok.Arkadaşların yazdığı kc3000'den iyi mıdır ilk baştaki sandisk