Neler Yeni

7 yaşındaki kardeşim için oyun önerisi

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kardeşime bilgisayar kullanmayı öğretmek istiyorum ilk olarak da klavye ve fareyi kullanmayı öğrenmesini istedim yaklaşık 3 4 aydır flash oyunlar oynuyor dedim artık büyük oyunlara geçelim human fall flat oynatmayı denedim ilk bölümleri biraz zorlansa da artık yapabiliyor fakat devamında çok zorlanıyor araba yarışlarında da biraz kötü bir geçmişi olduğu için yarış oyunu istemiyor içinde çok fazla şiddet aksiyon olmayan oynayabileceği güzel oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim.
Not:Çok hızlı oyunlar olmasın party panic gibi.
kanka minecraft oynat

Deliever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hasan Mücahit ÖZKAN
7 yaşindaki çocuk bence roblox oynar bilgisyardan birde minecraft 😀😀
Yada M&B warband oynayabilirmi aslında yaninda yardım ederseniz bence çok güzel oynar
warband aklımda fakat daha oynayabilir mi pek emin değilim dediğim gibi daha yeni başladı ama seneye oynayabileceğini düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
roblox kesinlikle

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Roblox oynayabilir .

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kardeşime bilgisayar kullanmayı öğretmek istiyorum ilk olarak da klavye ve fareyi kullanmayı öğrenmesini istedim yaklaşık 3 4 aydır flash oyunlar oynuyor dedim artık büyük oyunlara geçelim human fall flat oynatmayı denedim ilk bölümleri biraz zorlansa da artık yapabiliyor fakat devamında çok zorlanıyor araba yarışlarında da biraz kötü bir geçmişi olduğu için yarış oyunu istemiyor içinde çok fazla şiddet aksiyon olmayan oynayabileceği güzel oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim.
Not:Çok hızlı oyunlar olmasın party panic gibi.
önereceğim oyunlar önerilmiş ama ben seni tebrik etmek istiyorum kardeşini eğitmek filan gerçekten çok güzel şeyler
bizimki zamanında sadece izletirdi 2007 2008 zamanlarında hayatım mt2 izlemekle geçti :D
twitchi ben buldum başkası platform olarak meydana çıkardı derim hep
sözüm şu ki iyi abiymişsin aga senin gibilerinin sayısı artar umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hasan Mücahit ÖZKAN
önereceğim oyunlar önerilmiş ama ben seni tebrik etmek istiyorum kardeşini eğitmek filan gerçekten çok güzel şeyler
bizimki zamanında sadece izletirdi 2007 2008 zamanlarında hayatım mt2 izlemekle geçti :D
twitchi ben buldum başkası platform olarak meydana çıkardı derim hep
sözüm şu ki iyi abiymişsin aga senin gibilerinin sayısı artar umarım
teşekkür ederim dostum ben şahsen yazılım eğitimi aldığım için kardeşimde bilgisayar kullanmayı öğrensin istiyorum

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
6-7 yaşında mt2 cs1.6 full bu ikisini izledim 8 yaşında artık oynamaya başladım 12 küsür yıldırda oynuyorum :D
Sende böyle yapabilirsin. MT2 falan hayatı öğretiyor :D Dolandırılmak falan varya üff ne dersler veriyor sana :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,315
Üyeler
161,983
Son üye
sametxk0
Top Bottom