Neler Yeni

7 yaşındaki kardeşim için oyun önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hasan Mücahit ÖZKAN
6-7 yaşında mt2 cs1.6 full bu ikisini izledim 8 yaşında artık oynamaya başladım 12 küsür yıldırda oynuyorum :D
Sende böyle yapabilirsin. MT2 falan hayatı öğretiyor :D Dolandırılmak falan varya üff ne dersler veriyor sana :D
Dediğim gibi çok şiddet içerikli oyunlar oynamasını istemiyorum ama hayat tecrübesi olarak ne diyebilirm :D üzüldüm senin için

Barneystinson

80+ Silver
Full guys

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hasan Mücahit ÖZKAN
minecraft çok istek aldı benim pc de kasıyodu sonra dedim ki neden demosunu indirmeyeyim sonuçta küçük çocuk oynayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepinize tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
five nights at freddy's

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
easy mod minecraft

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum human fall flat nasıl oynasın çocuk. :D
Ben oynarken zorlanıyorum kaç yıldır pc oynamama rağmen. :D

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
O yöntemleri buraya yazabilir misin?
Önce optifine.net'den oynayacağı sürümün optifine'sini indirecek.
Sonra oyuna girerken optifine yazan sürümle girecek. Böylece oyunu rahatlayacak.
Oyuna girdiğinde video ayarlarına girecek ve aşağıya optifine ile gelen seçenekler çıkacak (kalite gibi) ve her birine girip içindekileri "hızlı" seçeneğine alacak ve hızlıya alamıyorsa kapalı yapacak.
Bunları yaptıktan sonra video ayarlarından "Diğer" seçeneğine girecek ve sağ altta çözünürlük yerini görecek eğer burada yoksa video ayarlarına girdiğinde en üstte büyük bir şekilde yazar. Oradan isteğe bağlı olarak düşürmeye başlayacak ve kasma sorunu ortadan kalkana kadar düşürerek oyunda fps değerine bakacak. Tavsiyem 1024x768'den aşağıya inmemeniz.Eğer hala kasma oluyorsa internete (oynadığı sürümü yazacak örnek olarak 1.16'yı yapayım) 1.16 8x8 texture pack yazacak ve oradan birini indirecek. Texture pack'i kurduktan sonra oyunda seçecek ve öyle oynacak. Bu anlattıklarımla Intel HD Graphics ile 200 fps civarında oynuyorum.

Top Bottom