Neler Yeni

7 yaşındaki kardeşim için oyun önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hasan Mücahit ÖZKAN
Dostum human fall flat nasıl oynasın çocuk. :D
Ben oynarken zorlanıyorum kaç yıldır PC oynamama rağmen. :D
Oynuyor ya baya ilk bölümlerde kutuları falan taşıyor bende şaşırdım açıkçası hızlı öğrendiğinde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu bir indirip bakın hala kasıyorsa yapabileceğiniz şeyleri yazarım buraya. Yaklaşık 30 40 fps arttıracak yöntemler.
İndirdim dün akşam youtube de dediğiniz gibi ayarları hızlı vs. yapmıştım sürüm olarakta 1.5.2. açtım daha az kasar diye şuanda kasmadan oynayabiliyor teşekkür ederim

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Sese gel çocuk youtube kanalına bakıp birsürü oyun seçebilirsin kardeşine. Çocuk o yaşta içerige bogulur :D

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Oynuyor ya baya ilk bölümlerde kutuları falan taşıyor bende şaşırdım açıkçası hızlı öğrendiğinde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirdim dün akşam youtube de dediğiniz gibi ayarları hızlı vs. yapmıştım sürüm olarakta 1.5.2. açtım daha az kasar diye şuanda kasmadan oynayabiliyor teşekkür ederim
İyi eğlenceler hocam.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
7 yaşındaki çocuğa kötülükten başka bir şey yapmış olmuyorsunuz.

buisimsadecebanait

80+ Bronze
Kardeşime bilgisayar kullanmayı öğretmek istiyorum ilk olarak da klavye ve fareyi kullanmayı öğrenmesini istedim yaklaşık 3 4 aydır flash oyunlar oynuyor dedim artık büyük oyunlara geçelim human fall flat oynatmayı denedim ilk bölümleri biraz zorlansa da artık yapabiliyor fakat devamında çok zorlanıyor araba yarışlarında da biraz kötü bir geçmişi olduğu için yarış oyunu istemiyor içinde çok fazla şiddet aksiyon olmayan oynayabileceği güzel oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim.
Not:Çok hızlı oyunlar olmasın party panic gibi.
cars 3 driven to win oynayabilir hem kolay bir oyun

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeşime bilgisayar kullanmayı öğretmek istiyorum ilk olarak da klavye ve fareyi kullanmayı öğrenmesini istedim yaklaşık 3 4 aydır flash oyunlar oynuyor dedim artık büyük oyunlara geçelim human fall flat oynatmayı denedim ilk bölümleri biraz zorlansa da artık yapabiliyor fakat devamında çok zorlanıyor araba yarışlarında da biraz kötü bir geçmişi olduğu için yarış oyunu istemiyor içinde çok fazla şiddet aksiyon olmayan oynayabileceği güzel oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim.
Not:Çok hızlı oyunlar olmasın party panic gibi.
Minecraft

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Top Bottom