Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Gta Vice City - Gta San - CS 1.6 - CS 2.5
Oynuyor ya baya ilk bölümlerde kutuları falan taşıyor bende şaşırdım açıkçası hızlı öğrendiğindeDostum human fall flat nasıl oynasın çocuk.
Ben oynarken zorlanıyorum kaç yıldır PC oynamama rağmen.![]()
İndirdim dün akşam youtube de dediğiniz gibi ayarları hızlı vs. yapmıştım sürüm olarakta 1.5.2. açtım daha az kasar diye şuanda kasmadan oynayabiliyor teşekkür ederimOyunu bir indirip bakın hala kasıyorsa yapabileceğiniz şeyleri yazarım buraya. Yaklaşık 30 40 fps arttıracak yöntemler.
İyi eğlenceler hocam.Oynuyor ya baya ilk bölümlerde kutuları falan taşıyor bende şaşırdım açıkçası hızlı öğrendiğinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirdim dün akşam youtube de dediğiniz gibi ayarları hızlı vs. yapmıştım sürüm olarakta 1.5.2. açtım daha az kasar diye şuanda kasmadan oynayabiliyor teşekkür ederim
Teşekkür ederimİyi eğlenceler hocam.
cars 3 driven to win oynayabilir hem kolay bir oyunKardeşime bilgisayar kullanmayı öğretmek istiyorum ilk olarak da klavye ve fareyi kullanmayı öğrenmesini istedim yaklaşık 3 4 aydır flash oyunlar oynuyor dedim artık büyük oyunlara geçelim human fall flat oynatmayı denedim ilk bölümleri biraz zorlansa da artık yapabiliyor fakat devamında çok zorlanıyor araba yarışlarında da biraz kötü bir geçmişi olduğu için yarış oyunu istemiyor içinde çok fazla şiddet aksiyon olmayan oynayabileceği güzel oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim.
Not:Çok hızlı oyunlar olmasın party panic gibi.
7 yaşındaki çocuğa kötülükten başka bir şey yapmış olmuyorsunuz.
Gülebilirsiniz, çocuk eğitimi ve gelişiminden hiçbir şey anlamadığınız ve kendiniz de çocuk olduğunuz için. Normaldir, şaşırmadım.Güldüm.
MinecraftKardeşime bilgisayar kullanmayı öğretmek istiyorum ilk olarak da klavye ve fareyi kullanmayı öğrenmesini istedim yaklaşık 3 4 aydır flash oyunlar oynuyor dedim artık büyük oyunlara geçelim human fall flat oynatmayı denedim ilk bölümleri biraz zorlansa da artık yapabiliyor fakat devamında çok zorlanıyor araba yarışlarında da biraz kötü bir geçmişi olduğu için yarış oyunu istemiyor içinde çok fazla şiddet aksiyon olmayan oynayabileceği güzel oyunlar tavsiye ederseniz sevinirim.
Not:Çok hızlı oyunlar olmasın party panic gibi.
Gülebilirsiniz, çocuk eğitimi ve gelişiminden hiçbir şey anlamadığınız ve kendiniz de çocuk olduğunuz için. Normaldir, şaşırmadım.
Yine güldüm.