7 yıldır Türkçe Yama bekliyorum Cod MW 2019

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
502
Arkadaşlar bu yeni çıkan cod oyunlarının türkçe yaması gerçekten imkansız mı ya.Yani kaç yıldır bekliyorum
oynamıyorum türkçe yama çıksın diye ama kimse yapmıyor.Bu oyunu türkçe oynamak için napabilirim bütçe sıkıntı değil..

C2 seviye üst düzey ingilizce bilen tanıdığınız varmı ücret karşılığında ben oyun oynarken ekranımdan anlık çevirsin bana.

Online bağlantı zorunlu olduğu için hiçbir şekilde yama veya mod kuramazsın, oyunun dosyasını değiştirmene bile izin vermiyor. Direkt dosya tarama yapıp default yapıyor.
Bana kalırsa saçmalık sunucuları bile kapatılmış 6 senelik oyun internet bağlantı zorunlulugu kalkmalı ve cracklenmeli.

Arkadaşlar bu yeni çıkan cod oyunlarının türkçe yaması gerçekten imkansız mı ya.Yani kaç yıldır bekliyorum
oynamıyorum türkçe yama çıksın diye ama kimse yapmıyor.Bu oyunu türkçe oynamak için napabilirim bütçe sıkıntı değil..

C2 seviye üst düzey ingilizce bilen tanıdığınız varmı ücret karşılığında ben oyun oynarken ekranımdan anlık çevirsin bana.
mort yükle mustafa kadirce nasıl kullanılacağını anlatıyor

Google ın çevrimiçi oyun çevirisi yapması lazım artık. Neden kimse otomatik oyun çevirisi yalan bir eklenti yapmıyor aklım almıyor. Yapay zekalar bizden daha güzel Türkçe konuşurken bir anlık oyun çevirisi olmaması çok ilginç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,960
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri