Neler Yeni

7 YILLIK DDR3 PC YE SSD TAKARSAK NOLUR

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yuşa Eskalen
yorumlara bakma illaki etkisi olur gözle görülür şekilde
yani kanki illaki olur çünkü takılı olan hdd o kadar kötü ki pc açıldığında %100 had kullanıyor yani standart işimi görse yeter fazla maliyet çıkmasınıda istemiyorum bi sata ssdyle olacaksa halledeyim diye düşünüyorum

hayriye

80+ Bronze
Şaşıyorum he 2024 yılında hâlâ bu şekilde yorumlar geliyor ddr3 leş gibi bir sistem değil ki özellikle çok iyi olanları oc ile günümüzdeki sistemlerin işlemcileriyle kapışan işlemciler var. Çok kötü de olabilir işlemcin ama ssd her anlamda sana artı katar örneğin oyun olarak bakarsak bazı online oyunlar hdd de açılmıyor bile. O tarz bir sorun yaşıyorsan bilgisayarın hızlı açılmasını oyunlara hızlı girmesini istiyorsan alınabilir

ExploiT

80+ Bronze
Arkadaşlar tarayıcıda gezerken bilgiler hdd veya ssd ye yazılmıyor bilgiler ara bellek biriminde yani ram de tutuluyor ssd takınca hızını gözle görülür şekilde ARTTIRMAZ ! Öncelikle ram takviyesi yapılması ardından ssd ye geçilmesi şart.

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yuşa Eskalen
Şaşıyorum he 2024 yılında hâlâ bu şekilde yorumlar geliyor ddr3 leş gibi bir sistem değil ki özellikle çok iyi olanları oc ile günümüzdeki sistemlerin işlemcileriyle kapışan işlemciler var. Çok kötü de olabilir işlemcin ama ssd her anlamda sana artı katar örneğin oyun olarak bakarsak bazı online oyunlar hdd de açılmıyor bile. O tarz bir sorun yaşıyorsan bilgisayarın hızlı açılmasını oyunlara hızlı girmesini istiyorsan alınabilir
kanaki işlemci intel i3 3220 ekran kartı amd rx 460 4gb oc yani bence idarelik kullanılabilir diye düşünüyorum pc açılır açılmak %100 hdd kullanıyor pc donup donup duruyor hdd pcden çok eski
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar tarayıcıda gezerken bilgiler hdd veya ssd ye yazılmıyor bilgiler ara bellek biriminde yani ram de tutuluyor ssd takınca hızını gözle görülür şekilde ARTTIRMAZ ! Öncelikle ram takviyesi yapılması ardından ssd ye geçilmesi şart.
anladım kankam ramin gb mı arttırayım mhz mi 8 gb ram takılı şu an

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,707
İsim
1
kanaki işlemci intel i3 3220 ekran kartı amd rx 460 4gb oc yani bence idarelik kullanılabilir diye düşünüyorum pc açılır açılmak %100 hdd kullanıyor pc donup donup duruyor hdd pcden çok eski

8 yeterli öyle bi laptopa sen ssd yi tak farkı görürsün güven bana

ExploiT

80+ Bronze

Ram 'in boyutunu arttırman gerek öncelikle anakart modelini söyler misin bakalım kaç gb desteklediğine ? Ayrıca şuan üstünde kaç gb var ve kaç modul olarak takılı ?

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yuşa Eskalen
Ram 'in boyutunu arttırman gerek öncelikle anakart modelini söyler misin bakalım kaç gb desteklediğine ? Ayrıca şuan üstünde kaç gb var ve kaç modul olarak takılı ?
kanka pc şu an yanımda değil 1 haftaya gidicem memlekete hatırladığım

Asus P8H67-M LE LGA1155 DDR3 Anakart​

ve 8gb ram takılı hyperx 4x2

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Anıl Kadir FINDIK
SSD takman yeterli olur çok maliyete girmene gerek yok.

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Anıl Kadir FINDIK
Top Bottom