70.000 80.000 KASA ÖNERİLERİ

Bilgisayar mühendisi bir dostum var sizlerden iyi olmasın 10 yıllık yazılımcıdır amd alacağına bir düşüğü olsun intel al kafam rahat olsun yazılımı çok daha güvenli diyor bu sebeple intel düşünüyorum aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070ti hangi modeli
16 gb modelini atmıştım işlemci amd daha iyi olabilir fakat intel de güzeldir

Bilgisayar mühendisi bir dostum var sizlerden iyi olmasın 10 yıllık yazılımcıdır amd alacağına bir düşüğü olsun intel al kafam rahat olsun yazılımı çok daha güvenli diyor bu sebeple intel düşünüyorum aslında
Dediğim gibi tercih meselesi. Eğer oyundan ziyade render amaçlı ise kesinlikle intele yönelmelisin zaten. Ama AMD özellikle ryzen serisinde 3. nesil ve sonrasında ciddi anlamda intele kafa tutmaya ve son serilerde önüne geçmeyi başardı. Tabi bu dediğim oyun tarafı için geçerli.
İntel içinde bunları tercih edebilirsin.
U7 265KF link
Asrock B860 Link
Bu parçalar ile diğer bileşenler aynı olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Dediğim gibi tercih meselesi. Eğer oyundan ziyade render amaçlı ise kesinlikle intele yönelmelisin zaten. Ama AMD özellikle ryzen serisinde 3. nesil ve sonrasında ciddi anlamda intele kafa tutmaya ve son serilerde önüne geçmeyi başardı. Tabi bu dediğim oyun tarafı için geçerli.
İntel içinde bunları tercih edebilirsin.
U7 265KF link
Asrock B860 Link
Bu parçalar ile diğer bileşenler aynı olacak şekilde kullanabilirsiniz.
Tam olarak bu iki parçanın üzerine
Asus tuf gaming gt 502 kasa düşünüyorum
Ekran kartı olarak bütçemi aşmazsa 5070ti aşarsa da 5060ti süper alacağım

Galax tercih edebilirsiniz. MSI,ASUS ve Gigabyte gibi markaların ucuz versiyonlarının fiyatına yine bu markaların premium ürünlerinin kalitesinde bir ürün. Eğer GT502 alacaksanız harici bir psu olarak enermaxın 1350 ve 1600 wattlık psuları var onları önerebilirim.

5070 ti link
1350watt psu link

yüksek cpularda olmazsa olmazlardan birini unutmuşum. 360 lık bir sıvı soğutma lazım birde sana. arctic lf2 360 işini görecektir. link

5070ti hangi modeli

Overlock değil sadece oyun oynayacağım. Çoğunlukla 2k da oynarım zaten. 4k da dlss teknolojisini kullanırım oynarsam. Sizlerle ilk paylaştığım kart bunun için uygun diye düşünüyorum. İşlemcimi belki amd den yana alabilirim ama ekran kartı kesinlikle amd tercih etmem. 100k açsın istersen. 5070ti li bir sistem alabiliyor musum sanırım
knk o artık geçmişte kaldı en son yazılım ve driver hatası alan kartlar amd nin 5000 serisiydi ben şu an 7900 gre güncel kullanıyorum en bir yazılım ne de bir driver sıkıntısı çektim.

Galax tercih edebilirsiniz. MSI,ASUS ve Gigabyte gibi markaların ucuz versiyonlarının fiyatına yine bu markaların premium ürünlerinin kalitesinde bir ürün. Eğer GT502 alacaksanız harici bir psu olarak enermaxın 1350 ve 1600 wattlık psuları var onları önerebilirim.

5070 ti link
1350watt psu link

yüksek cpularda olmazsa olmazlardan birini unutmuşum. 360 lık bir sıvı soğutma lazım birde sana. arctic lf2 360 işini görecektir. link
abi onu kasayı alayım 1 ay sonra ki maaşla düşünüyorum. asusun dijital ekranı olan sıvı soğutması var ya acayıp hosuma gidiyor onu alırım buyuk ıhtımalle

5070 ti link
1350watt psu link

abi bir de şey sorayım sana snow_bilgisayar instagram hesabına bakabilir misin. bayağı ünlü bir yer adamların dükkanı da var. peşine taksitte yapıyor. buradan alınır mı sence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,725
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri