Yardım 70-100 TL lik idareten mouse 2 3 ay idare etse yeter

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Arkadaşlar kısa süreli 2 3 ay oyunlarda vs idare etsin istiyorum
bu üçü arasından veya önerisi olan yazabilir
**Sondaki için kartımda tam para var idare eder derseniz onu alayım
2 3 ay idare etsin sonra logitech g102 alacagım mouse um bozuldu(optikle alakalı)
dersler falan basladı sınavlar basladı acil almam lazm sonrakini alsam 2 3 ay idare eder mi??

Arkadaşlar kısa süreli 2 3 ay oyunlarda vs idare etsin istiyorum
bu üçü arasından veya önerisi olan yazabilir
**Sondaki için kartımda tam para var idare eder derseniz onu alayım
2 3 ay idare etsin sonra logitech g102 alacagım mouse um bozuldu(optikle alakalı)
dersler falan basladı sınavlar basladı acil almam lazm sonrakini alsam 2 3 ay idare eder mi??
letgo da hxsj mouse sinin a869 kablosuz editon modelini görmüştüm 145tl ye onu öneririm 0 satıyormuş adam kutuda belki pazarlıkla 120- 130 a alırsın

letgo da hxsj mouse sinin a869 kablosuz editon modelini görmüştüm 145tl ye onu öneririm 0 satıyormuş adam kutuda belki pazarlıkla 120- 130 a alırsın
istanbulda değilim şehir dışı pek guven vermiyor letgo vs gibi ikince el sitelerinde

hiç değmez fazladan zarar edersin
arkadaşlarında fazladan varda kısa bir süre kullanmak için isteyin veya ailenizden birinden 50-90tl borç alıp öyle g102 alın

istanbulda değilim şehir dışı pek guven vermiyor letgo vs gibi ikince el sitelerinde
bilmem güven için doğrulama fln yaptırabilirsin bir de adama söle bana kargoyu gönderdin gibi satıldı olarak işaretle yapsan en azından kazıklanmazsın adamın dolandırıcımı oldunu anlarsın ondan diye düşünüyom

arkadaşlarında fazladan varda kısa bir süre kullanmak için isteyin veya ailenizden birinden 50-90tl borç alıp öyle g102 alın
en azından benim dedim mouse yi alsa pek sıkıntı yaşamaz kendim kullanıyom aynı mouse yi bitmiyor pili 1 hafta

ya aslında emin değilim bu konuda 150 tl ye g102 mi g 203 mü ayrı konu mu acaym
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

agalar konuyu nasıl kapatabilirim
@Linux

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri