Yardım mouse um 2. El kaç tl eder?

marka desen cins soruyu soran desen cins ,sorduğu soru daha cins verdiği fiyata hiç girmiyorum g903 lightspeed satıyor sanki kaç yıl kullandıysa bir de 800 tl diyor ,300-400e alırsa biri öp basına koy
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tahminime garip bi şekilde güvenmiştim, mouse u aşırı iyi biliyordum, hiç bakmadım şu zamanlarda mouse fiyatlarına özelliklerine vs. direkt konu açtım, tahminim bi tık yanlış gibi :/
sensör iyi gibi baska iyi birseyi yok mousenin

marka desen cins soruyu soran desen cins ,sorduğu soru daha cins verdiği fiyata hiç girmiyorum g903 lightspeed satıyor sanki kaç yıl kullandıysa bir de 800 TL diyor ,300-400e alırsa biri öp basına koy

sensör iyi gibi baska iyi birseyi yok mousenin
sakin bro

Max 200

Muadili mouselar sıfır 500 TL civarı. Belki 300'e falan gidebilir

knk 2022 yılında 37dolarmış . yani şuanlık 700tl. ama ben rampage markalı bir ürüne 700tl vermem. bence 350-400tl ye satarsın

önerebileceğiniz wireless mouse var mıdır peki arkadaşlar? tek aklımda olan Rival 3.
rival 3 kablolu idare eder ama wireless olanının pili çabuk bitiyor diyebiliorum

Facede ya 1300 mü neydi

Kronik sorunu var diye bilt
kablolusunda ben hiçbir sorun yaşamadım

800 TL ye sıfır Basilisk V3 aldım. 800 veren olmaz gibi bu mouse a.

fiyat geçmişi olarak 02.12.22 de 600 liradan satılmış max ederi 300 ama o fiyata da alan olmaz aynı paraya gider rival 3 alırdım alacak olsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,728
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri