70-80 bin bandına telefon

K1dot

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,281
arkadaşlar başlığı takmayın babama telefon bakıyoruz kendisi Mediamarkt dan yenilenmiş iPhone 15 pro max gösterdi fakat ben s serisi bir telefon almasını söyledim s25 ultra şuanda 77 falan düzgün taksit yapan bir site olursa s25 ultra alabiliriz farklı önerilere de tabikide açığım

15 pro max alınmaz eski cihaz iphone da alıcaksa sıfır 16 serilerine bakın mesela 16 pro gibi ama s25 ultrada güzel cihaz

15 pro max alınmaz eski cihaz iphone da alıcaksa sıfır 17 serilerine bakın mesela 17 pro gibi ama s25 ultrada güzel cihaz
hocam s25 ultra alırız da adam gibi taksit yapan bır yer lazım var mı bildiğiniz site

@asko56 hocam babam taksit olması konusunda ısrarcı Mediamarkt da yenilenmiş iPhone 15 pro max lerde taksit varmış 9 ay mantıklı mı sizce

Oneplus 15 73 bin liraydı dün bugün stok tükenmiş ama yakın zamanda kesin gelir şuan piyasadaki en iyi telefon kaçırma

@asko56 hocam babam taksit olması konusunda ısrarcı Mediamarkt da yenilenmiş iPhone 15 pro max lerde taksit varmış 9 ay mantıklı mı sizce
yenilenmiş satan önemli toplama cihaz oluyor satan yeri youtube da araştırın ona göre alın ben bedavada verseler yenilenmiş cihaz almam tercih sizin

yenilenmiş satan önemli toplama cihaz oluyor satan yeri youtube da araştırın ona göre alın ben bedavada verseler yenilenmiş cihaz almam tercih sizin
tamamdır hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu var mesela

tamamdır hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu var mesela
1765741603192.webp

yenilenmiş telefon alınmaz satıcı için yapılan 1 yorum

arkadaşlar başlığı takmayın babama telefon bakıyoruz kendisi Mediamarkt dan yenilenmiş iPhone 15 pro max gösterdi fakat ben s serisi bir telefon almasını söyledim s25 ultra şuanda 77 falan düzgün taksit yapan bir site olursa s25 ultra alabiliriz farklı önerilere de tabikide açığım
iPhone 17 alıp geçsin, 15 Pro Max hem eski hem ikinci el yani o paralar verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,401
Üyeler
187,328
Son üye
cepo
Geri