Sıkıntısını duymadım ama parça kalitesi olarak Legion , rog strix , predator bu serilere yaklasamaz bilekasa olarak sıkıntılı diyorlar hp ye doğru mu
Sıkıntısını duymadım ama parça kalitesi olarak Legion , rog strix , predator bu serilere yaklasamaz bilekasa olarak sıkıntılı diyorlar hp ye doğru mu
rogdan önerebileceğin var mıSıkıntısını duymadım ama parça kalitesi olarak Legion , rog strix , predator bu serilere yaklasamaz bile
LOQ kullanıyorum tek sıkıntısı battery draining (adaptör yetmiyor) Laptopun sıkıntısı olmadı. Ideapad ile Legionu aynı tutmayın.rogdan önerebileceğin var mı
msi niye önermiyorsunAma tekrar ve tekrar söylüyorum o bütçede Legion, Rog Strix ve Predator serisi dışına cikmazdim ben
msı da kaliteli doğrumsi niye önermiyorsun
bilemiyorummLOQ kullanıyorum tek sıkıntısı battery draining (adaptör yetmiyor) Laptopun sıkıntısı olmadı. Ideapad ile Legionu aynı tutmayın.
Panelleri kötü fiyatına göre. Marka satıyor gereksiz pahalı.msi niye önermiyorsun
sen ne öneririsinPanelleri kötü fiyatına göre. Marka satıyor gereksiz pahalı.
Legion üst düzey, Ideapad ise alt düzey. Tabikide Ideapad biraz kalitesiz kalacak.msı da kaliteli doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilemiyorumm
lenovo harici ne önerirsinLegion üst düzey, Ideapad ise alt düzey. Tabikide Ideapad biraz kalitesiz kalacak.
ROG STRIX G17 öneririm. (uyku modu sıkıntı çıkarabiliyor)lenovo harici ne önerirsin
neden sıkıntı çıkarabiliyor nasıl yaniROG STRIX G17 öneririm. (uyku modu sıkıntı çıkarabiliyor)
neden sıkıntı çıkarabiliyor nasıl yani
hmmm anladım bir şey daha soracam ya rog serisi çok hoş ama ekran kartı olarak 4060 az değil mi onun yerine 4070 li ne önerirsin f/p