güzel klavye fakat blue switch, tercihen sessiz istiyorum teşekkürler
Her blue clicky olmuyor. Bu linear bir switch ve tok bir sesi var.güzel klavye fakat blue switch, tercihen sessiz istiyorum teşekkürler
hocam klavyeyi internette arattım hiçbir videoya rastlamadım, alan kişiler şikayetçi. Yurt dışı ürünü olduğu için iade ile uğraşmak istemiyorum.Her blue clicky olmuyor. Bu linear bir switch ve tok bir sesi var.
Klavye attığım videodaki. Marka basmışlar sadece. Böyle bir incelemesi var. Tercih sizin.hocam klavyeyi internette arattım hiçbir videoya rastlamadım, alan kişiler şikayetçi. Yurt dışı ürünü olduğu için iade ile uğraşmak istemiyorum.
farklı bir öneriniz var mı? teşekkürler şimdiden.Klavye attığım videodaki. Marka basmışlar sadece. Böyle bir incelemesi var. Tercih sizin.
bütçe ?Numpedli önersenize beyler ya bulamadım bir türlü
hocam 5-6k ya kadar verebilirim, bu modeli beğendim fakat başka modellere de açığım.bütçen maks ne kadar bi rakam ver bunun sonu yok
hocam 5-6k ya kadar verebilirim, bu modeli beğendim fakat başka modellere de açığım.
hocam daha çok multimedya tekerleği veya butonu olanlardan yanayım![]()
Connect Game Oyun Konsolu ve Bilgisayar Aksesuarları
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.shop.connectgame.com.tr