Neler Yeni

700.000 TL araç önerisi?

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
Bütçe
700000
Arkadaşlar selamlar. Çok usta sürücü değilim yıllardır aracım yok, eşimde yeni ehliyet alacak ve şehir içinde park konusunda sıkıntı yaşatmayacak, otomatik vites bir araç arıyorum. Uzun yol'a yılda maksimum 2-3 sefer çıkabileceğimizi düşünüyorum o yüzden daha çok şehir içi kullanılan ve sanayiye çok uğratmayacak bir şanzıman arıyorum. Önerileriniz nedir, ilgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler.

crabman

80+

Anaxdust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crabman

80+
genel olarak dsg şanzımanın çok sıkıntısı olduğunu söylüyorlar
her modelin her şanzımanı kötü değil hocam. Araçların kodları var biraz araştırma yapılırsa hangisinin sıkıntılı hangisinin sıkıntısız olduğunu bulabilirsiniz, benimde kodlar hakkında tam bilgim yok fakat dediğim gibi 2011-2012 sonrası temiz. (aldığınız araçta temiz ise)

Daha iyi alternatifler araştırıyorum şu an.

asko56

80+ Silver
Arkadaşlar selamlar. Çok usta sürücü değilim yıllardır aracım yok, eşimde yeni ehliyet alacak ve şehir içinde park konusunda sıkıntı yaşatmayacak, otomatik vites bir araç arıyorum. Uzun yol'a yılda maksimum 2-3 sefer çıkabileceğimizi düşünüyorum o yüzden daha çok şehir içi kullanılan ve sanayiye çok uğratmayacak bir şanzıman arıyorum. Önerileriniz nedir, ilgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler.
nissan micra alabilrisiniz

crabman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes
Volmswagen alma sakın çok arıza açar pişman olursun japon veya kore al

crabman

80+
Volmswagen alma sakın çok arıza açar pişman olursun japon veya kore al
böylede bir algı var işte. Umarım şanzıman arızasından bahsediyorsunuzdur? Şanzımanda zaten 2012 sonrası gayet sağlam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut KEKLİK
Kardeşim attığın araca bakar mısın şase işlemli tavan boyalı vs vs. üstüne bi de millete böyle algı var falan diyorsun hoş değil sonuçta herkes kendi tecrübesini söylüyor.

Soruya da gelecek olursak 2012 2013 vs modellerde temiz çıkma ihtimalı çok çok düşük klasik keko arabasıdır volkswagenin o modelleri onun yerine kendini garantiye al ben de öyle yapacağım aynı bütçe bende de mevcut en boş paket 2020 üstü temiz bi clio al maksimum 70 80k km de olacak şekilde ama kesinlikle turbolu model olsun. Hem elden çıkarması çok kolay olur tutulan araç ve yeni modelli olacak hem de renault motoru sana kolay kolay masraf çıkarmaz. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,008
Üyeler
161,376
Son üye
eşşektuccari55
Top Bottom