700.000TL araba tavsiyesi

Megane 3ün otomatiğini sakın alma. Alıyosan astra j veya focus 3 al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

700'e sıfır araba önerin var mı?
Biri buna motoru bitik araba kakalamış buna da travma olmuş ikinci el lafı geçince dayanamıyo😅

700'e sıfır araba önerin var mı?
Biri buna motoru bitik araba kakalamış buna da travma olmuş ikinci el lafı geçince dayanamıyo😅

kafan ya güzel o yüzden saçmalıyorsun ya da biri sana baya iyi geçirmiş zamanında 2. el satışta :D
Ama evet doğru eğer anlamıyorsan arabadan, paradan puldan, paran 0 arabaya yetene kadar almamak daha sağlıklı.
Piyasada işini doğru düzgün yapan çok az insan var herkes birbirini koparıyor.
Bana gelecek olursap 2010 honda civic aldım 210.000km de tüm servis raporları vb her şeyi var işlemsiz tek değişen çamurluk, direk podye air bag ler hatasız, yani güzel araştırırsan başın ağrımaz bunu almadan önce gittiğim arabada bunun benzeri vaatler veriyordu ama inceledim ve ön direkler işlemli çıktı perde airbag açmış kaput boyalı vb vb, olay alıcının dikkatinde bitiyor yani.
Önceki yorumlarıma bek bunlara cevap verildi tek tek yazarsam herkese işi gücü bırakmam gerekecek

aldım araba am ne vardı sende ?

ankarada yaşıyorsan benim arabayı vereyim sana

Önceki yorumlarıma bek bunlara cevap verildi tek tek yazarsam herkese işi gücü bırakmam gerekecek
anlamadım pek ama haklısındır hocam saygı duyuyorum.

anlamadım pek ama haklısındır hocam saygı duyuyorum.
2011 ford focus hatasız vardı

Waow beden dili analizcisi. Birisi sana kitlediğinden dolayı 2. ele ön yargın var :d

2011 ford focus hatasız vardı
otomatik bakıyordum sendeki kasanın otomatiklerinde kronik sorunlar var diyolardı focus lara hiç yanaşmadım o yüzden ama manuel alacak olsaydım kesin focus alırdım

otomatik bakıyordum sendeki kasanın otomatiklerinde kronik sorunlar var diyolardı focus lara hiç yanaşmadım o yüzden ama manuel alacak olsaydım kesin focus alırdım
ben 2022 den belli sahibiyim hiç otomatik sanzımanda problem yaşamadım sans işi biraz o

sanki ikinci el pc parçası alınca hiç sorun çıkmıyor alırken test yaparsın öyle alırsın araba alırken de güvenilir expere sokup alırsın hiçbir şey olmaz araba tavsiyesi ise megane 3 clio 1.5dci astra h corsa 1.3 cdti olabilir sedan derseniz egea bile bakılabilir en azından biraz daha yeni bir araç olmuş olur

Geri