700.000TL araba tavsiyesi

Miragess

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
409
Bütçe
700000
700.000TL genç işi coupe ya da hatchback araba tavsiyelerine açığım, aklımda otomatik almak var çünkü trafikte bunalan biriyim manuel ile yıllardır soğudum vites değiştirmekten, 2010üstü pert kayıtsız değişen boya vb dert değil yürüyeni düzgün bir şey bakıyorum, illa otomatik olmasına gerek yok ama otomatik olursa daha iyi olur.

700.000TL genç işi coupe ya da hatchback araba tavsiyelerine açığım, aklımda otomatik almak var çünkü trafikte bunalan biriyim manuel ile yıllardır soğudum vites değiştirmekten, 2010üstü pert kayıtsız değişen boya vb dert değil yürüyeni düzgün bir şey bakıyorum, illa otomatik olmasına gerek yok ama otomatik olursa daha iyi olur.
maksimum bütçe 700 mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maksimum bütçe 700 mü
megane 3 coupe bak

maksimum bütçe 700 mü

megane 3 coupe bak
megan 3 evet güzel ama otomatiğinde sıkışık trafikte dur kalklarda çok ısınma oluyormuş bazen sıkıntı çakarma ihtimali var diyorlar
max bütçe 800e çıkabilir

Alfa Gulietta bakabilirsin dostum benzin yada dizel ikisini de bulabilirsin sanırım

Alfa Gulietta bakabilirsin dostum benzin yada dizel ikisini de bulabilirsin sanırım
piyasası hızlımıdır acaba bir şeyi alırken aynı zamanda satabilmeyide düşünmek lazım

eli yüzü düzgün auris alabilirsin otomatiği sorun da çıkarmaz

megan 3 evet güzel ama otomatiğinde sıkışık trafikte dur kalklarda çok ısınma oluyormuş bazen sıkıntı çakarma ihtimali var diyorlar
max bütçe 800e çıkabilir
Kuru kavrama her Otomatik şanzıman için geçerli o ama bu zamana kadar EDC den aman aman bir şikayet görmedim.

Onun otomatiği otomatik sayılmaz, MMT yarı otomatik manuelden farkı yok, ya da 4 ileri bağıran otomatik çok konforlu değil.

yarı otomatikler yokuşlarda sıkıntı çıkarabiliyor ve şansıma evimin olduğu semt genel olarak yokuşlardan oluşuyor, sanırım hatchback istediğim sorunsuzlukta bulamıcam civic fd6 falan alıcam

Rüyayı bırakırsan 2. el araba almaman gerektiğini anlarsın. Mahkemelik olursan dolar 100 TL olana kadar paranı kurtaramazsın hertürlü zarar edersin

Rüyayı bırakırsan 2. el araba almaman gerektiğini anlarsın. Mahkemelik olursan dolar 100 TL olana kadar paranı kurtaramazsın hertürlü zarar edersin
700'e sıfır araba önerin var mı?

kafan ya güzel o yüzden saçmalıyorsun ya da biri sana baya iyi geçirmiş zamanında 2. el satışta :D
Ama evet doğru eğer anlamıyorsan arabadan, paradan puldan, paran 0 arabaya yetene kadar almamak daha sağlıklı.
Piyasada işini doğru düzgün yapan çok az insan var herkes birbirini koparıyor.
Bana gelecek olursap 2010 honda civic aldım 210.000km de tüm servis raporları vb her şeyi var işlemsiz tek değişen çamurluk, direk podye air bag ler hatasız, yani güzel araştırırsan başın ağrımaz bunu almadan önce gittiğim arabada bunun benzeri vaatler veriyordu ama inceledim ve ön direkler işlemli çıktı perde airbag açmış kaput boyalı vb vb, olay alıcının dikkatinde bitiyor yani.

ankarada yaşıyorsan benim arabayı vereyim sana

Geri