700-1000Tl arası Mouse önerisi

iyzico 500tl cashback var
bütçen çıkarsa
conlife diye indirim kodu vardı onunla biraz daha uyguna gelir

iyzico 500tl cashback var
bütçen çıkarsa
conlife diye indirim kodu vardı onunla biraz daha uyguna gelir
Kablolu lazım dost
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolu lazım dost
Glorious model o düşünüyorum iyi midir sizce

kablolu/kablosuz kullanım imkanı var
Kablolu nasıl yapıyoruz gecikme olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de g203 den gecicem logitech sensor farkı hissedilir mi daha iyidir diye düşünüyorum sensörü

Kablolu nasıl yapıyoruz gecikme olur mu
kablosuzda bile gecikme olmaz şarj edilebilir pilli olduğu için hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor içinden çıkan kabloyu mouse ön tarafına takıyorsun ben aj179 pro kullanıyorum şarj standı var diye almıştım kablosuza alışınca kablo tak şarj et derdinden kurtulmak istiyorsun rahatlık geliyor

kablosuzda bile gecikme olmaz şarj edilebilir pilli olduğu için hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor içinden çıkan kabloyu mouse ön tarafına takıyorsun ben aj179 pro kullanıyorum şarj standı var diye almıştım kablosuza alışınca kablo tak şarj et derdinden kurtulmak istiyorsun rahatlık geliyor
Pcde bluetooth adaptoru olmadigi icin kablolu istiyorum

Pcde bluetooth adaptoru olmadigi icin kablolu istiyorum
içinden dongle çıkıyor bt ile bağlarsan gecikme olur 1Khz kablolu mod 2.4ghz dongle ile kablosuz da 1Khz veriyor bazı mouselar da 8Khz gibi özelliklerde var kablosuz modda kabloludan daha düşük gecikme alıyorsun tabi 1ms ile 0.125ms arasında ki farkı ayırt etmek zor

içinden dongle çıkıyor bt ile bağlarsan gecikme olur 1Khz kablolu mod 2.4ghz dongle ile kablosuz da 1Khz veriyor bazı mouselar da 8Khz gibi özelliklerde var kablosuz modda kabloludan daha düşük gecikme alıyorsun tabi 1ms ile 0.125ms arasında ki farkı ayırt etmek zor
Dongle takınca direk kullanabiliyor muyum yani kablosuz olarak Bluetoothsuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,624
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri