ipekitten
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Merhaba herkese. Kaliteli ve çok pahalı olmayan bir longboard arıyorum. Bütçem maksimum 1500TL ama 1200 bandında öneriler daha iyi olur. Longboardlarda dans edilebilmesinden dolayı normal kaykay almayı düşünmüyorum. Daha önce kaykay denedim ama ilk defa longboard alıcam. Bana öneri sunarsanız sevinirim. Kendi bulduklarımı da ekleyeceğim. Onların arasından da seçim yapabilirsiniz.
Amazon:
Decathlon:
www.decathlon.com.tr
Bir de
www.skateboardingturkey.com
sitesindekileri beğendim. Orada da 1800 civarı buldum. Fakat üsttekileri almak daha kolay ve kesinken, başlangıç için bu para verilir mi bilemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Amazon:
WIN.MAX Longboard kaykay, 7 katmanlı akçaağaç Cruiser komple kaykay, ABEC-11 rulmanlı ve T aleti (Sun) : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
WIN.MAX Longboard kaykay, 7 katmanlı akçaağaç Cruiser komple kaykay, ABEC-11 rulmanlı ve T aleti (Sun) : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
www.amazon.com.tr
Longboard - 100 Drop - Çiçek Desenli
Longboard - 100 Drop - Çiçek Desenli null Longboard'u kolayca öğrenmek için tasarlandı.Şehirde ya da kırsalda rahatça gezinti yapmak isteyen çocuklar için geliştirildi.
Skateboarding Turkey | Türkiye'nin İlk Kaykay Sitesi
Profesyonel kaykay malzemeleri, longboard, fingerboard, eğitim, organizasyon ve kaykaya dair her şey 2008'den beri burada.