Neler Yeni

700-750w psu önerisi

Antekeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Soner yıldız
Zoe değil YouTubedan baka baka yaparsın
Hocam biraz incelme yaptimda benim ekran kartı 7700xt 8*2 pin girişli, bu psu da 1x 6+2 ve 1x 12hwp kablosu oldugu soyleniyor ikilemde kaliyorum sıkinti yaratirmi, çıkamadım isin icinden bu psu ya dair video incelemede bulamadim.farkli modellerin var

ThE LoSt

80+ Gold
Hepsine baktım hocam bu 3 ü arasinda hangisi iyi yada daha iyisi varsa butcem dahilinde gold sertifikasi olmasi tabii ki cezbediyor bazilarinin iç bilesenleri iyi degil diyolar ya da ne bilim uzun seneler goturmesini istiyorum ,kasadaki psu
FSP FSP600-60AHBC 600W ATX Power Supply

Şöyle bu fiyat bandindaki en iyi psu hangisiyse onu almak istiyorum teşekkurler simdiden bende ikilemde kaliyorum cesitlilik cogalinca belki baska arkadaslarda yardimci olur...
Kafanın karışmasına gerek yok bu fiyat bandına alacağın modeller sabittir 750w öneriler zaten aynı markaya ait sadece nvidia kart kullanıyorsan atx 3.0 pcı 5.0 modelini tercih edeceksin amd kart kullanıyorsan çokça 8 pin güç bağlantısı barındıran atx 2.0 psuyu tercih edeceksin 600w giriş seviye ürünler ile aklını daha fazla kurcalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz incelme yaptimda benim ekran kartı 7700xt 8*2 pin girişli, bu psu da 1x 6+2 ve 1x 12hwp kablosu oldugu soyleniyor ikilemde kaliyorum sıkinti yaratirmi, çıkamadım isin icinden bu psu ya dair video incelemede bulamadim.farkli modellerin var
Bu durumu mesajımda açıkladım.

Antekeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Soner yıldız
Kafanın karışmasına gerek yok bu fiyat bandına alacağın modeller sabittir 750w öneriler zaten aynı markaya ait sadece nvidia kart kullanıyorsan atx 3.0 pcı 5.0 modelini tercih edeceksin amd kart kullanıyorsan çokça 8 pin güç bağlantısı barındıran atx 2.0 psuyu tercih edeceksin 600w giriş seviye ürünler ile aklını daha fazla kurcalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durumu mesajımda açıkladım.
Hocam zaten f/p bakıyorum uzmeycek ileriye donuk, biraz kaliteli olsun diyorum pc parcalarinda en az bilgi sahibi oldugum parcasir yuzeysel biliyorum ondan boyle ince eleyip sık dokuyorum bilgilendirme icin ayrica teşekkür ederim önerdikleri high power psu amd rx 7700 xt ile uyumlumudur uyumlu ise onu siparis edecem, degilse öneride bulunurmusunuz

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
high power 700w alabilirsin psu tier listte b tier bir psu 2k
nzxt c750 bronze alabilirsin 2.5k civarı
cx750 alabilirsin 2.5k civarı
fsp hydro k alabilirsin fakat çok yüke sokma pekte iyi bir model değil 2.5k civarı
bütçen yeterse 4.3k ya corsair rm850e var 4k ya da corsair rm750e var onları düşünebilirsin
3.5k ya asus tuf 750w var ona bakabilirsin

ThE LoSt

80+ Gold
Hocam zaten f/p bakıyorum uzmeycek ileriye donuk, biraz kaliteli olsun diyorum pc parcalarinda en az bilgi sahibi oldugum parcasir yuzeysel biliyorum ondan boyle ince eleyip sık dokuyorum bilgilendirme icin ayrica teşekkür ederim önerdikleri high power psu amd rx 7700 xt ile uyumlumudur uyumlu ise onu siparis edecem, degilse öneride bulunurmusunuz
Uyumludur fakat amd soket kullandığın için attığım linkteki ürünü alabilirsin diğer ürün nvidia soketler için geçerli yeni nesil.

Antekeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Soner yıldız
Uyumludur fakat amd soket kullandığın için attığım linkteki ürünü alabilirsin diğer ürün nvidia soketler için geçerli yeni nesil.
Biraz daha paraya kiyip corsair hx750 750w platinum aldim tam moduler olmasida cok iyi benim icin 3800 liraya mal oldu,diger arkadaşlarda cok tesekkur ederim yardimci olduklari icin ,biraz bilgi sahibi oldum psu konusnda

Top Bottom